МЕНЮ

УСЛУГИ

КЪРТЕНЕ НА БЕТОН

ЗА УСЛУГАТА

Представяме ви услугата по професионално разрушаване на бетонни конструкции, повърхности и обекти. Екипът на Razbiva-Sofia.com извършва услугата къртене на бетон с помощта на специализирано оборудване и инструменти.

Това е ценна процедура, която се налага в различни ситуации, сред които най-често срещаните са събаряне на стени, подове, паважи или други строителни обекти. Ние предлагаме тази услуга на територията на София и населените места в околността. 

Екипът ни кърти всякакви бетонни повърхности като не се спира нито пред тяхната здравина, нито пред тяхната големина. Специалистите на компанията притежават експертни умения  в къртаческо-ремонтните дейности и работят с модерни технически средства.

Ремонтът на домът, офиса или друга сграда ще е много по-лесен за вас, ако го оставите в ръцете на нашите професионалисти.

Къртене на бетон в София

Къртене на бетон в София – как се осъществява

Къртене на бетон е комплексна услуга, която включва няколко стъпки за гарантиране на прецизното ѝ изпълнение. За нас е важно да ви запознаем с всяка една от тях, за да може да придобиете представа как протича тази услуга.

Подготовка на екип и оборудване

За ефективно извършване на услугата по къртене на бетон трябва да се използват специални инструменти и оборудване. Това са бетонобур, демолиционни чукове, резачки и др. Преди да потеглим към локацията зададена от клиентите, ние предприемаме подготовка на оборудването и безопасността на екипа.

Подготовка на работното място

Преди къртенето нашият екип подготвя и разчиства мястото. Също така се предприемат допълнителни мерки за безопасност ако има нужда от такива.

Разрушаване на конструкцията

Бетонът се отстранява чрез използването на бетонобур и демолиционни чукове, с които се разрушават бетонените конструкции. Това отнеме различно време в зависимост от размерите на конструкцията.

Почистване на отпадъците

След като екипът ни приключи с разрушителните дейности следва почистването на бетонените отпадъци. Те са прецизно сортирани, обработени и след това извозени до специализирани сметища.

Къртене на бетон цена

Въпреки че това не е стъпка от основния процес, много от клиентите се интересуват от цената на тази услуга. Цената на тази кърти чисти извозва услуга зависи главно от размерите на обекта и времето, което ще отнеме за неговото разрушаване.

Къртене на бетон

Къртене за бетон – какво къртим всъщност

Дейността на нашата фирма за къртене включва няколко направления в услугата къртене на бетон. Ние можем да сме ви полезни в следните дейности:

  • Къртене на комини от бетон;
  • Разбиване на бетонови съоръжения;
  • Къртене на бетонови повърхности;
  • Къртене на стени от бетон;
  • Пробиване на отвори в бетонови повърхности.

Това беше най-важната информация за услугата, която предлагаме. Оставаме на разположение при допълнителни въпроси относно къртене цени. Чрез нашият сайт може да заявите и безплатен оглед на вашия обект.

Кърти чисти извозва в София

Обадете ни се на 0895 212 123, за да заявите най-качественото къртене на бетон в град София. С наша помощ ремонтът ще се случи бързо, безпроблемно, качествено и разбира се – на повече от разумна цена. Къртим всякакви бетонни повърхности без значение от тяхната здравина и сложност. Бригадите ни са съставени от опитни специалисти, които притежават експертни умения и познания в къртаческо-ремонтните дейности и работят с модерни технически средства. Доверете ремонта на дома или офиса в наши ръце, за да получите идеалния резултат!

Можем да сме ви полезни в най-различни направления:

• Къртене на комини от бетон
• Разбиване на бетонови съоръжения
• Къртене на бетонови повърхности
• Къртене на стени от бетон
• Пробиване на отвори в бетонови повърхности

Изобщо, обърнете се към нас всеки път, когато трябва да се изправите срещу къртене и разрушаване на бетонови конструкции, елементи и повърхности. Очакваме ви на 0895 212 123, за да ви направим индивидуална оферта, съобразена с вашите предпочитания и вида на ремонта.

Можете да сте сигурни, че ще получите възможно най-изгодна цена за услугата. Не забравяйте, че предлагаме и почистване на строителните отпадъци и извозването им след ремонта. Тарифата на комплексната услуга излиза още по-изгодно и ви носи още по-голяма полза!

Най-отличителното качество на работниците в нашите бригади спрямо останалите в София е огромният набор от умения и опит, които притежаваме. С тяхна помощ се справяме и в най-сложните ситуации и преодоляваме всички трудности, за да бъде свършен ремонтът отлично. По този начин получавате възможност да преобразите помещението точно така, както желаете – чрез премахване на бетонна стена, пробиване на нов отвор за врата или прозорец, къртене на подпрозорец и всякакво друго интериорно решение. Всеки от нашите майстори залага на прецизността, така че работата да е изпипана по конец и същевременно свършена за възможно най-кратко време и с възможно най-високо качество.

При дейностите, свързани с къртене на бетон, се изисква наличието на мощна професионална техника. Не бива да си мислите, обаче, че ако се сдобиете с подобни машини и инструменти, ще успеете сами да се справите. В повечето случаи къртенето на бетон е изключително трудоемко и времеемко, а освен всичко друго, изисква и специфични познания и точен план за действие, за да бъде извършено качествено. Не надценявайте своите възможности, а се възползвайте от услугите на нашата бригада.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ГАЛЕРИЯ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:

гр. София, ж.к. Люлин бл. 262

Контакти:

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button