БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА БЕТОН

ЗА УСЛУГАТА

Представяме ви услугата по професионално разрушаване на бетонни конструкции, повърхности и обекти. Екипът на Razbiva-Sofia.com извършва услугата къртене на бетон с помощта на специализирано оборудване и инструменти.

Това е ценна процедура, която се налага в различни ситуации, сред които най-често срещаните са събаряне на стени, подове, паважи или други строителни обекти. Ние предлагаме тази услуга на територията на София и населените места в околността. 

Екипът ни кърти всякакви бетонни повърхности като не се спира нито пред тяхната здравина, нито пред тяхната големина. Специалистите на компанията притежават експертни умения  в къртаческо-ремонтните дейности и работят с модерни технически средства.

Ремонтът на домът, офиса или друга сграда ще е много по-лесен за вас, ако го оставите в ръцете на нашите професионалисти.

Къртене на бетон в София

Къртене на бетон в София – как се осъществява

Къртене на бетон е комплексна услуга, която включва няколко стъпки за гарантиране на прецизното ѝ изпълнение. За нас е важно да ви запознаем с всяка една от тях, за да може да придобиете представа как протича тази услуга.

Подготовка на екип и оборудване

За ефективно извършване на услугата по къртене на бетон трябва да се използват специални инструменти и оборудване. Това са бетонобур, демолиционни чукове, резачки и др. Преди да потеглим към локацията зададена от клиентите, ние предприемаме подготовка на оборудването и безопасността на екипа.

Подготовка на работното място

Преди къртенето нашият екип подготвя и разчиства мястото. Също така се предприемат допълнителни мерки за безопасност ако има нужда от такива.

Разрушаване на конструкцията

Бетонът се отстранява чрез използването на бетонобур и демолиционни чукове, с които се разрушават бетонените конструкции. Това отнеме различно време в зависимост от размерите на конструкцията.

Почистване на отпадъците

След като екипът ни приключи с разрушителните дейности следва почистването на бетонените отпадъци. Те са прецизно сортирани, обработени и след това извозени до специализирани сметища.

Къртене на бетон цена

Въпреки че това не е стъпка от основния процес, много от клиентите се интересуват от цената на тази услуга. Цената на тази кърти чисти извозва услуга зависи главно от размерите на обекта и времето, което ще отнеме за неговото разрушаване.

Къртене на бетон

Къртене за бетон – какво къртим всъщност

Дейността на нашата фирма за къртене включва няколко направления в услугата къртене на бетон. Ние можем да сме ви полезни в следните дейности:

  • Къртене на комини от бетон;
  • Разбиване на бетонови съоръжения;
  • Къртене на бетонови повърхности;
  • Къртене на стени от бетон;
  • Пробиване на отвори в бетонови повърхности.

Това беше най-важната информация за услугата, която предлагаме. Оставаме на разположение при допълнителни въпроси относно къртене цени. Чрез нашият сайт може да заявите и безплатен оглед на вашия обект.

Кърти чисти извозва в София
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button