БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЛАГАНЕ И РЕДЕНЕ НА ТРОТОАРНИ ПЛОЧКИ

ЗА УСЛУГАТА

Полагането и редена на тротоарни плочки е една от специализираните услуги в портфолиото на Razbiva-Sofia.com. При тази дейност се извършва изграждане на структури и покрития от плочи, които са използвани за създаването на пешеходни зони, тераси, площадки, алеи или други частни или обществени пространства.

Като резултат от изпълнението на тази услуга се създава красиви и издръжливи пътеки и алеи, които могат да са страхотно допълнение към вашия имот. Полагането на тротоарни плочи е често заявявана услуга от нашите клиенти, които имат къща или имот извън града и иска да освежат пространството като създадат по-добра организираност.

Нашият екип се старае да използва най-качествената и професионална техника и материали, за да изпълни по прецизен начин услугата.

Редене на тротоарни плочи цени и предимства

Много от нашите клиенти се интересуват от цената на полагане на тротоарни плочи и предимствата, които тази услуга осигурява. Сумата, която може да заплатите за извършване на тази дейност варира според няколко фактора.

Разбира се, големината на пространството има ключова роля за определяна на цената. Типа на плочите и дали се налага специална техника за поставянето им също има тежест при ценообразуването на услугата.

Важно е да отбележим, че преди да започнем с поставянето на тротоарни плочи, ние от Razbiva-Sofia.com отделяме време за подготовка на терена. За да получите конкретна ценова оферта трябва да се свържете с нас.

Относно предимствата на редене на тротоарни плочи те не са никак малко. Тази услуга предлага редица ползи, сред които:

 • Издръжливост и устойчивост;
 • Естетика и разнообразен дизайн;
 • Лесна поддръжка;
 • Гъвкавост при монтажа;
 • Устойчивост на засилен трафик;
 • Удобно и безопасно движение;
 • Повишаване на стойността на собствеността.

Всички тези предимства правят услугата по редене на плочи подходяща за изграждане на подредено и облагородено пространство във вашия частен имот. Плочите, които ние използваме предлагат изключителна устойчивост на натоварване, което гарантира, че веднъж след като са поставени ще останат за дълго време в добро състояние.

Фугиране на тротоарни плочи като част от услугата

Фугирането е процес, който се прави след поставянето на плочите и представлява запълване на пространството между тях със специална смес. Тази дейност се извършва с цел укрепване на структурата и предпазването на навлизане на вода и прах между плочите.

Фугирането е част от услугата по поставяне на плочи, която нашия екип предлага. При избора на подходящия вид фугираща смес ние се съобразяваме с изискванията за трафик и метеорологични условия на мястото.

Услугата полагане и редене на тротоарни плочи предлага разнообразие от дизайни и възможности за изграждане на уникални пространства, подходящи за различни обекти и нужди.

Кърти чисти извозва

Мега Услуги ЕООД е фирма, която предлага професионално полагане на тротоарни плочки за вашия дом или бизнес. С нашата услуга ще получите красив и издръжлив пътека, която ще привлече погледите на всеки.

Полагането на тротоарни плочки е една от най-популярните услуги на Мега Услуги ЕООД. Ние използваме само най-качествените материали и инструменти, за да гарантираме високо качество на нашата работа.

Ето някои от предимствата на полагането на тротоарни плочки:

 • Красив и издръжлив външен вид;
 • Лесен за почистване и поддръжка;
 • Повишава стойността на вашата собственост;
 • Предотвратява кални и мръсни пътища;
 • Удобно и безопасно движение.

Ние в Мега Услуги ЕООД предлагаме широка гама от тротоарни плочки, които могат да отговарят на всички вашите нужди и предпочитания. Имаме опитни професионалисти, които могат да ви консултират и да ви помогнат да изберете правилните плочки за вашия дом или бизнес.

При полагането на тротоарни плочки от Мега Услуги ЕООД, нашите специалисти винаги отделят голямо внимание на качеството на материалите и работата. Това гарантира дълготрайността и издръжливостта на тротоарите, както и изящния им външен вид.

Подготовката на мястото преди полагане на тротоарни плочки е от съществено значение за крайния резултат. Затова нашите екипи извършват основателни подготвителни работи, като почистват и равнят терена, където ще се поставят плочките. След това се извършва замазка, за да се изравни повърхността, и се поставят специални дюбели, които държат плочките здраво на място.

Полагането на тротоарни плочки може да се извършва в различни модели, като например правоъгълни, квадратни или окръжни, като всяко решение се избира в зависимост от конкретните нужди и предпочитания на клиента. Мега Услуги ЕООД предлага и широк избор от цветове и размери на плочките, за да може да се подбере точно това, което ще отговаря на желания външен вид и функционалност.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ПРОМО ОФЕРТИ

МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button