БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

ЗА УСЛУГАТА

Нашата сръчна бригада извършва хамалски услуги на територията на град София. Ако ви трябват верни помощници, на които да доверите пренасянето на вашите мебели и вещи в нов дом, потърсете екипа на Razbiva-Sofia.com.

Ние предлагаме професионални хамалски услуги, които включват транспортиране, пренасяне, разглобяване и сглобяване на обекти и мебели от едно място на друго. Много добре знаем, че преместването винаги е стресирано, затова ви предлагаме подкрепа и здрави ръце, които да ви послужат да се справите с нанасянето на ново място с по-малко стрес.

Нашето портфолио от хамалски услуги включва преместване на багаж, мебели, кашони, вещи, електроуреди и всякакви ценни предмети от зададена от вас локация, до друга такава. Освен пренасяне ние предлагаме и опаковане, разглобяване и сглобяване при нужда, транспортиране и разтоварване.

Нашият екип се старае да осигури максимално безопасно и внимателно превозване на вашите вещи и да ги достави в подходящо за вас време.

Транспортни и хамалски услуги в София

Задавали ли сте си въпроса как да изберете фирми за хамалски услуги? Преместването е сложен процес, който изисква избора на надеждна фирма за хамалски услуги. Razbiva-Sofia.com предлага евтини хамалски услуги, които могат да ви помогнат да организирате транспорта на вашите вещи до новото ви жилище бързо и безопасно.

Голяма част от прецизното извършване на тази услуга е правилната комуникация с клиента. Ние винаги се стремим да удовлетворим очакванията на нашите клиенти. Затова за нас е важно да водим комуникация с тях през целия процес от опаковането на вещите до разтоварването им на новата локация.

Хамалските услуги се извършват от професионалисти хамали, които са предварително обучени как да се справят с разглобяването и сглобяването на различни мебели и пренасянето им. Тази дейност трябва да се извършва с изключително внимание, за да се предотвратят повреди.

Хамалски услуги цени

Ние предоставяме хамалски услуги на достъпни цени. Разбира се, цената за извършване на тази дейност зависи от много фактори като някои от най-важните са обем и количество на покъщнината, която ще се премества, размери на мебелите, дали е нужен демонтаж, разстояние, специални изисквания.

Може да се свържете с екипа на Razbiva-Sofia.com, за да заявите предварителен оглед или да заявите вашите изисквания. След това ние ще ви направим специална оферта, която да удовлетвори вашите желания.

Транспортните и хамалски услуги, които предлагаме включват дейности, които са от изключителна помощ при преместването. Най-често заявяваните услуги са демонтаж и монтаж не мебели, опаковане, транспорт, доставка, разтоварване, преместване на дом и офис.

Ние гарантираме безопасност на вашето имущество и прецизно изпълнение на поетия от нас ангажимент. Свържете се с нас на посочения телефонен номер.

Условно всички хамалски фирми могат да бъдат разделени на три групи:

  1. Има големи хамалски фирми, които си сътрудничат с компании и организации, които транспортират големи товари. Такива хамалски фирми се отличават с голям брой служители, широк и разнообразен автопарк.
  2. Средните хамалски фирми са най-често срещаната категория. Услугите им се използват от собственици на офиси до обикновени граждани. Предимствата на тези фирми са висококвалифицирани служители, наличието на собствени автомобили и индивидуален подход към клиента.
  3. Бригади от наети товарачи, които може да откриете чрез обяви в интернет. Единственото предимство на такива екипи е ниската цена на услугите, но е невъзможно да се получи гаранция за качество: най-често те работят без сключване на споразумение с клиента.

Къде са необходими услугите на хамалите?

Отговорът е очевиден – при преместване: апартамент, офис, провинция, индустрия. Професионалистите ще се справят с работата с всякаква сложност. Не се заблуждавайте и си мислете, че задачата на хамалите е само да изнесат мебелите от стаята, да ги натоварят в колата и при пристигане на местоназначението да ги поставят на пода. Специалистите предоставят много по-широка гама от услуги, като всъщност поемат изцяло цялата трудност по организирането и провеждането на преместването.

  • Демонтаж и опаковане на мебели. Една от най-важните задачи при транспортирането на обемисти и ценни пратки. Клиентът вече не трябва да се тревожи как ще се справи с разглобяването на обемист диван или опаковането на чуплива електроника – професионалистите ще направят всичко вместо него.
  • Изваждане на всякакви неща. На пръв поглед това е най-лесният етап от преместването, но непрофесионализмът може да доведе до непоправими последици. Опитните хамали използват специални приспособления за това – такелажни ленти и колички.
  • Зареждане. Много зависи от това колко компетентно е направено, включително скоростта на работа (и следователно общата сума, която ще трябва да бъде платена за преместването) и безопасността на имуществото.
  • Доставка. Професионалните фирми превозват товари на клиентите със специално оборудвани автомобили с мека вътрешна тапицерия и крепежни елементи. Спедиторът е отговорен за безопасността на имуществото.
  • Разтоварване и повдигане от пода. Не всички къщи разполагат с товарни асансьори. Друг проблем е ширината на стълбите и стълбищните клетки. Следователно хамалите трябва да извършат много сложни маневри, за да внесат мебел в стаята без повреда – особено ако не е сгъваема. Професионалните хамали знаят всички тайни на разтоварването и плъзгането.
  • Разопаковането и сглобяването е огромен плюс на преместването с хамалска компания. Хамалите не само ще вдигнат всичко до етажа, но и ще го разопаковат, ще сглобят мебелите и освен това ще ги подредят в съответствие с инструкциите на клиента.
ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ОТЗИВИ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button