БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОРОВЕ

ЗА УСЛУГАТА

Ако очите са прозорец към душата, то дворът е олицетворение на очите на вашия дом. По неговия облик човек може да си създаде представа за собственика и неговия имот, чрез него може да се почувства приветстван и привлечен или да бъде отблъснат още отвън.

Дворът на вашия дом или вила към момента не представлява това, което искате? Изберете услугата почистване на дворове от razbiva-sofia.com и връчете тежката задача в ръцете на експерти, които ще се погрижат за обновяване на пространството и връщането на неговия приветлив и ведър облик.

И то без да се налага вие да полагате каквото и да било по-голямо усилие от това да позвъните на нашия екип и да се доверите на неговите опит и професионална грижа.

Почистване на запустял двор от професионалисти

От години не сте посещавали наследствен имот с просторен двор, чиято реновация се оставили на заден план, докато дойде най-подходящото време за освежаване? Ако това, което ви посреща на портите изглежда по-зле от това, за което сте се подготвяли, ние сме готови да поемем нещата в свои ръце. Изберете услугата почистване на запустял двор и се насладете на резултата, без да влагате и капка пот за постигането му.

В услугата се включва премахване на плевели и избуяла растителност, почистване на храсти и дребни дръвчета, изкореняване на изсъхнали насаждения, косене на трева, товарене, извозване и изхвърляне на всякакви отпадни суровини от територията на градината.

Ние ще се погрижим за купчината със стари материали, запазени, в случай че „потрябват“ и ще транспортираме отпадъка на регламентирани за това места, в зависимост от естеството на компонентите, които се изхвърлят.

Освен почистване на запустял двор, предлагаме и регулярно поддържане и чистене на дворове, включващо косене на трева, оформяне на храсти, рязане на опасни дървета, почистване на клони, окапали листа, плевене и прочие.

Колко струва професионалното почистване на двор

За да бъдем максимално справедливи не можем да се ангажираме с конкретна цена за всеки проект за освежаване на дворове. Имайте предвид, че всеки имот има своите особености и крайната цена се формира на базата на еднакви ключови фактори.

Когато говорим за професионално почистване на дворни места цените зависят от площта на мястото, неговата замърсеност, комплекс от освежителни процедури, които следва да се извършат и възползването от допълнителни предимства като товарене и извозване на отпадъка.

Ориентировъчно можем да ви дадем минималната цена, която е за умерено замърсен двор със средна площ. Може да я проследите на страницата ни с ценоразписа за всички услуги. Възможно е към момента цените да са по-ниски с оглед сезона или наличието на промоционална кампания, обхващаща услугата ни почистване на дворове.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ПРОМО ОФЕРТИ
МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button