БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА ПЛОЧКИ

ЗА УСЛУГАТА

Предстои ви основен ремонт на банята или кухнята? Смяната на плочките е една от най-важните стъпки за освежаване на тези помещения. Преди това обаче ви предстои не лесната задача по къртенето на старите плочки.

Не оставяйте това в ръцете на недостатъчно опитни хора. Доверете се на нашия екип от професионалисти в къртаческите услуги и бъдете сигурни, че ще получите най-качествените резултати.

Много е важно свалянето на стари плочки чрез къртене да бъде извършено професионално, за да може да сте сигурни, че целостта на стената ще бъде запазена и готова за поставянето на новите плочки.

Ние гарантираме точно този резултат и винаги се стараем да работим по безопасен и прецизен начин.

Къртене на плочки в София

Професионално къртене на плочки цена и процес

Услугата къртене на плочки предлага професионално отстраняване на стари плочки по стените или пода на мокри помещения в дома или кухнята. Преди да пристъпим към изпълнение на тази задача ние правим оценка на старите плочки като определяме площта, материалите използвани при залепването им и тяхната здравина.

Според начина на монтаж на плочките нашия екип определя и метода на къртене. Нашите професионалисти използват специализирани инструменти като перфоратори, бурилки, чукове и майсторски ножове, за да отстранява плочките от пода или стената.

Този процес изисква предишен опит и внимание. По този начин може да се избегнат инциденти или наличието на повреди по повърхността на пода или стената.

Къртене на плочки цени е много често запитване към нас. Ние предлагаме изключително достъпни цени, които са справедливи спрямо качеството на нашите услуги. Повече за тях може да научите в страницата „Цени“ в уебсайта на razbiva-sofia.com.

Нашият екип се ангажира също и с почистването на мястото и извозването на отпадъците след приключване на къртенето. Може да разчитате на нашите професионалисти, че ще оставят помещението абсолютно готово за поставяне на новите плочки.

Цени за къртене на плочки в София

Как да избегнете грешки при лепене на плочки

След къртенето на плочки следва замяната на старите с нови модели, които да придадат свеж вид на вашата кухня или баня. Ние се допитахме до няколко майстори на плочки относно възможни грешки при лепене на плочки и как да ги избегнем.

Процесът по лепене на нови плочки изисква внимание към детайлите и последователно следване на стъпките. Има няколко често допускани грешки, които ако следвате етапите на процеса по лепене няма да допуснете:

  • Неправилна подготовка на повърхността;
  • Неправилно смесване на лепилото;
  • Неправилно поставяне на плочките;
  • Недостатъчно време за изсъхване;
  • Неправилно изравняване.

Доверете се на нашия екип, който ще ви помогне да освежите банята или кухнята си с минимални усилия и средства.

Кърти чисти извозва в София
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ОТЗИВИ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button