БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОСТАВЯНЕ НА ЛАМИНАТ

ЗА УСЛУГАТА
Реденето на ламинат и паркет остава важна област на дейност. Една от най-популярните услуги за довършителни и ремонтни дейности изисква повишено внимание, тъй като издръжливостта на пода, текущото му състояние значително влияе върху качеството на живот.Модерният под има редица предимства:
  • Полагането на ламинат и паркет е едновременно удобно и практично решение поради високото качество и масовото разпространение на методите за обработка на суровините;
  • Подовото покритие сега е много по-лесно за монтиране, отколкото преди, поради което трудът и разходите са намалели;
  • Устойчив на външни влияния – слънчева светлина и влага;
  • Лесен за поддържане;
  • Широка гама от цветове и дизайнерски форми;
  • Възможността за безопасно допълнително монтиране на подово отопление.
Експертите често ги характеризират към определен клас. Те са разделени на две основни категории – за жилищни и търговски сгради. Съгласно тези категории има три класа:21 – 23. Отнася се за жилищни помещения. Ако първият от тях предполага малка проходимост в стаята, тогава последният – висок.Срокът на експлоатация е от една година до няколко години, в зависимост от условията на работа и конкретния избран материал. Друго нещо е материалът за обществени и търговски помещения, който може да продължи до 20-25 години.31 – 33. Често се използва в оживени магазини и офиси, което ни най-малко не пречи да го закупите за дома. Вярно е, че цената му ще бъде малко по-висока.Паркетната дъска също има своя собствена условна градация, при която ключовият показател е устойчивостта на покритието към интензивността на употреба. Класификации за определяне по външния им вид. Има градация:
  • обикновени (възлите достигат диаметър 0,5 см, възможни са разхлабеност и разлики в цвета;
  • натурални (възли с диаметър до 0,3 см);
  • селектирани (най-висок клас, еднаквостта на шарката и цвета е близка до най-възможната, липса на възли);
  • радиален или основен (най-висок клас, еднородността на цвета и шарката е ограничена, паркетната дъска се избира само по радиален разрез).
Редене на ламинат върху паркетПо правило в два случая е необходимо да се постави върху паркета:
  • ако дъската е нерационална за възстановяване;
  • ако условията за дървото е с: висока влажност или рязка промяна на температурата.
Полагане на ламиниран паркет върху подово отоплениеМного важен момент в монтажните работи са действията с основата. Повърхността трябва да е изключително равна, в противен случай дори външно красивият под може да разочарова клиента при първото използване.Ако заложите на услугите на специализирана фирма, майсторите ще коригират недостатъците, по-специално широко разпространения проблем е скърцането. Това е свързано с неравномерното разположение на основата. Топлият под е особено чувствителен към това. Сама по себе си процедурата за полагане е доста тънка, необходима е точност и необходимото внимание.Чувствайте се свободни да се консултирате с експертите. В този случай цената на полагане на ламинат може да бъде значително по-ниска, отколкото при грешни изчисления.
Кърти чисти извозва
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button