БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

АСФАЛТИРАНЕ НА ДВОРОВЕ

ЗА УСЛУГАТА

Имате голям двор, който нямате време да поддържате? Предлагаме ви едно по-нестандартно, но много практично решение, с които да се справите с предизвикателството наречено „голям двор“. Асфалтирането на двор е добро решение, ако нямате възможността на отделяте време в поддържането на домашна градина.

Асфалтът е подходящ материал за поставяне като дворова настилка. По този начин може да създадете удобен паркинг за вашия автомобил или алея, където да поставите подходящи мебели за двор.

Асфалтирането на дворове е услуга, която може да бъде използвана както за индивидуални домашни нужди, така и за комерсиални и обществени обекти, като паркове, градски центрове, бизнес комплекси и други.

Екипът на Razbiva-Sofia.com предлага висококачествено извършване на услугата асфалтиране на двор, която включва използването на специализирана техника. Ние следваме основни стъпки при предоставянето на тази услуга, с което гарантираме качествения и дълготраен резултат.

Какъв е процесът при поставянето на асфалт, който следваме

Прецизното поставяне на асфалтовата настилка е от изключително значение за резултата. Нашите експерти се стараят да предоставят качествена услуга по асфалтиране на дворове, затова стриктно следват няколко задължителни етапа при осъществяването на тази услуга:  

  • Подготовка на пространството

Тази първа стъпка е изключително важна за изпълнението на цялостния проект. Преди да започнат с поставянето на асфалта, специалистите от нашия екип правят разчистване и изравняване на терена. Това е задължителна стъпка, от която зависи крайният резултат.

Всяка неравност или замърсяване могат да създадат проблеми в структурата на асфалтовата настилка или наличието на неравности по нея.

  • Изсушаване на терена

Ние винаги се стараем да подсушим терена от влага, която може да се е събрала в дълбочината на почвата. По този начин се осигурява допълнителна защита на асфалтовия материал като се осигурява по-стабилна повърхност под него.

  • Поставяне на подложка

Следващата стъпка е поставянето на подложка на терена, която има основната задача да подпомогне стабилността на асфалтовата настилка. Подложката също така спира контакта между повърхността и асфалтовия материал, което може да предотврати навлизането на влага.

  • Поставяне на асфалтовия материал

След като подложката е изравнена може да се премине към поставянето на асфалта. Сместа се разнася по цялата дължина на терена. След това асфалта се компактира, което осигурява плътност и издръжливост на повърхността.

  • Финален завършек

Това е последната стъпка, при която трябва да се направи проверка за неравности по асфалтовата настилка. Ако има такива те трябва да се отстранят, за да се създаде гладка и безопасна повърхност.

Нашият екип от специалисти гарантира прецизното изпълнение на всяка една стъпка. Доверете се на нашите услуги и може да очаквате качествени и дълготрайни резултати.

Кърти чисти извозва
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button