БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ

ЗА УСЛУГАТА

Нашата сръчна бригада извършва хамалски услуги на територията на град София. Ако ви трябват верни помощници, на които да доверите пренасянето на вашите мебели и вещи в нов дом, потърсете екипа на Razbiva-Sofia.com.

Ние предлагаме професионални хамалски услуги, които включват транспортиране, пренасяне, разглобяване и сглобяване на обекти и мебели от едно място на друго. Много добре знаем, че преместването винаги е стресирано, затова ви предлагаме подкрепа и здрави ръце, които да ви послужат да се справите с нанасянето на ново място с по-малко стрес.

Нашето портфолио от хамалски услуги включва преместване на багаж, мебели, кашони, вещи, електроуреди и всякакви ценни предмети от зададена от вас локация, до друга такава. Освен пренасяне ние предлагаме и опаковане, разглобяване и сглобяване при нужда, транспортиране и разтоварване.

Нашият екип се старае да осигури максимално безопасно и внимателно превозване на вашите вещи и да ги достави в подходящо за вас време.

Транспортни и хамалски услуги в София

Задавали ли сте си въпроса как да изберете фирми за хамалски услуги? Преместването е сложен процес, който изисква избора на надеждна фирма за хамалски услуги. Razbiva-Sofia.com предлага евтини хамалски услуги, които могат да ви помогнат да организирате транспорта на вашите вещи до новото ви жилище бързо и безопасно.

Голяма част от прецизното извършване на тази услуга е правилната комуникация с клиента. Ние винаги се стремим да удовлетворим очакванията на нашите клиенти. Затова за нас е важно да водим комуникация с тях през целия процес от опаковането на вещите до разтоварването им на новата локация.

Хамалските услуги се извършват от професионалисти хамали, които са предварително обучени как да се справят с разглобяването и сглобяването на различни мебели и пренасянето им. Тази дейност трябва да се извършва с изключително внимание, за да се предотвратят повреди.

Хамалски услуги цени

Ние предоставяме хамалски услуги на достъпни цени. Разбира се, цената за извършване на тази дейност зависи от много фактори като някои от най-важните са обем и количество на покъщнината, която ще се премества, размери на мебелите, дали е нужен демонтаж, разстояние, специални изисквания.

Може да се свържете с екипа на Razbiva-Sofia.com, за да заявите предварителен оглед или да заявите вашите изисквания. След това ние ще ви направим специална оферта, която да удовлетвори вашите желания.

Транспортните и хамалски услуги, които предлагаме включват дейности, които са от изключителна помощ при преместването. Най-често заявяваните услуги са демонтаж и монтаж не мебели, опаковане, транспорт, доставка, разтоварване, преместване на дом и офис.

Ние гарантираме безопасност на вашето имущество и прецизно изпълнение на поетия от нас ангажимент. Свържете се с нас на посочения телефонен номер.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ОТЗИВИ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button