БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

АСФАЛТИРАНЕ НА ПАРКИНГ

ЗА УСЛУГАТА

Асфалтирането на паркинг е услуга, която подобрява функционалността и визията на площадката за паркиране. Тази дейност включва създаването на удобен паркинг, където да позиционирате вашия автомобил. Извършва се в частни дворове, междублоково пространство и паркоместа, които не са асфалтирани.

Подобна услуга осигурява повече пространство, което е подходящо за паркиране на автомобили. По този начин се създава удобно място предназначено специално за вашата кола. Асфалтирането на паркоместата не е задължително, но е препоръчително. Тази услуга осигурява естетически издържано пространство, което гарантира безопасността на паркирания автомобил.

Асфалтирането на паркинг е дейност с изключително голямо значение за собственици на големи сгради. Всички сме запознати с проблем с липсата на паркоместа. Предлагането и извършването на тази услуга ще помогне за адекватното справяне с този проблем.

Услуга асфалтиране на паркинг от razbiva-sofia.com

В портфолиото от услуги, които извършваме е включена и дейността по асфалтирането на паркинг, за която използваме професионална техника. Тази услуга може да се разглежда като инвестиция във вашия имот, която ще подобри неговата организация, визия и цена.

Запознайте се с ползите от асфалтирането на паркинг:

  • Издръжливост и стабилност

Асфалта е настилка, която предоставя стабилна и издръжлива основа за автомобили и пешеходци. Асфалтираният паркинг е подходящ за позициониране на тежки товари и има доказана издръжливост при екстремни метеорологични условия.

  • Безопасност

Изравнената асфалтова пътна настилка е изключително равна и гладка, което предотвратява наличието на опасни участъци, които могат да са причина за повреда във вашия автомобил.

  • Удобство и естетика

Наличието на паркинг предоставят удобство на живущите и работещите в района. Качествено поставената настилка осигурява и добър естетически вид, което може да увеличи цената на даден имот.

Основни етапи при полагане на асфалт за паркинг

Асфалтирането на паркинг е услуга, което изисква използването на специална техника и методи на поставяне. Първо се прави подготовка на територията, която включва отстраняване на почвената основа и запълването на мястото с пясък. Следващата стъпка е добавянето на натрошен камък.

Щом този етап е завършен се започва работа по асфалтирането. Последната стъпка е поставяне на пътна маркировка, която е изключително важна за правилното организиране на движението особено на паркинг с голяма площ.

Ако се подновява асфалта на вече асфалтиран паркинг старата настилка трябва да се фрезова. Това се извършва със специална строителна машина. Премахнатото покритие се нарича фрезован асфалт.

Този материал може да се използва за направата на нова асфалтова настилка. Също така фрезован асфалт намира приложение и в попълване на дупки и неравности по асфалтовата настилка.

Ако се интересувате повече от фрезован асфалт цена може да пуснете запитване към нашия екип от специалисти.

Кърти чисти извозва

В днешно време колата се е превърнала не в лукс, а в главоболие. Винаги си задаваме един и същ въпрос „Как и къде да паркираме колата?“. Постоянно прекарваме времето си в търсене на свободно място за паркиране. Трудно е да си представим модерен градски пейзаж без паркинги.

Асфалтирането на паркинги е много важна услуга, особено за собствениците на молове, магазини и др., защото добре асфалтираният паркинг ще удовлетвори клиента и ще остави добро впечатление!

Тази услуга за асфалтиране на паркинг е много търсена. Съгласете се, по-добре е да паркирате колата си на висококачествен и равномерен асфалт, отколкото на паркинг, направен от почва, ерозирана след дъжд и натоварвания от трафик. Всички собственици на превозни средства искат да се движат по равен път, без да се притесняват от ями или пукнатини.

Какви са основните етапи при полагане на асфалт на паркинги?

За услугата асфалтиране на паркинги се извършват работи по отстраняване на почвената основа и запълване на територията с пясък. След това се добавя и уплътнява трошен камък, след което се започва работа по асфалтиране на пътното платно.

Освен асфалтиране на паркинга се поставя и пътна маркировка, която е основен атрибут на реда и безопасността на движение в паркингите. Пътната маркировка е много търсена при асфалтиране на паркинг. Шофьорите ще виждат отдалеч правилно направената маркировка и няма да нарушават правилата за паркиране и движение.

Маркировката е вертикална и хоризонтална. Хоризонталната се прилага към платното за движение, а вертикалната към елементите на пътното устройство. За пътна маркировка се използват различни материали. Цената на работата зависи от избрания от клиента материал. Можете да изберете стандартна пътна боя или да се нанесе маркировка с модерни материали. Фирмите разполагат с със специално оборудване, което пряко влияе върху качеството и дълготрайността на нанесената пътна маркировка.

Свързването с лицензирана фирма за услугата асфалтиране на паркинг е разумна и изгодна инвестиция, тъй като имаме цялостен и отговорен подход към работата. Проследяват се всички етапи на работа за оформяне на качествен асфалт.

Фирмите, изпълняващи тази дейност стриктно спазват всички условия и се придържат към договора, включително срок, обем на извършената работа и др. Сътрудничеството с малки фирми, които редовно нарушават международните стандарти и държавните стандарти, ще доведат до загуба на средства, инвестирани в строителството.

Квалифицираните служители извършват работа в съответствие с утвърдените от работодателя разпоредби, с общоприети норми и инструкции, което позволява да се извърши асфалтирането на паркинга с високо качество и в договорения срок.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ПРОМО ОФЕРТИ

МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button