БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

АСФАЛТИРАНЕ НА ПАРКИНГ

ЗА УСЛУГАТА

Асфалтирането на паркинг е услуга, която подобрява функционалността и визията на площадката за паркиране. Тази дейност включва създаването на удобен паркинг, където да позиционирате вашия автомобил. Извършва се в частни дворове, междублоково пространство и паркоместа, които не са асфалтирани.

Подобна услуга осигурява повече пространство, което е подходящо за паркиране на автомобили. По този начин се създава удобно място предназначено специално за вашата кола. Асфалтирането на паркоместата не е задължително, но е препоръчително. Тази услуга осигурява естетически издържано пространство, което гарантира безопасността на паркирания автомобил.

Асфалтирането на паркинг е дейност с изключително голямо значение за собственици на големи сгради. Всички сме запознати с проблем с липсата на паркоместа. Предлагането и извършването на тази услуга ще помогне за адекватното справяне с този проблем.

Услуга асфалтиране на паркинг от razbiva-sofia.com

В портфолиото от услуги, които извършваме е включена и дейността по асфалтирането на паркинг, за която използваме професионална техника. Тази услуга може да се разглежда като инвестиция във вашия имот, която ще подобри неговата организация, визия и цена.

Запознайте се с ползите от асфалтирането на паркинг:

  • Издръжливост и стабилност

Асфалта е настилка, която предоставя стабилна и издръжлива основа за автомобили и пешеходци. Асфалтираният паркинг е подходящ за позициониране на тежки товари и има доказана издръжливост при екстремни метеорологични условия.

  • Безопасност

Изравнената асфалтова пътна настилка е изключително равна и гладка, което предотвратява наличието на опасни участъци, които могат да са причина за повреда във вашия автомобил.

  • Удобство и естетика

Наличието на паркинг предоставят удобство на живущите и работещите в района. Качествено поставената настилка осигурява и добър естетически вид, което може да увеличи цената на даден имот.

Основни етапи при полагане на асфалт за паркинг

Асфалтирането на паркинг е услуга, което изисква използването на специална техника и методи на поставяне. Първо се прави подготовка на територията, която включва отстраняване на почвената основа и запълването на мястото с пясък. Следващата стъпка е добавянето на натрошен камък.

Щом този етап е завършен се започва работа по асфалтирането. Последната стъпка е поставяне на пътна маркировка, която е изключително важна за правилното организиране на движението особено на паркинг с голяма площ.

Ако се подновява асфалта на вече асфалтиран паркинг старата настилка трябва да се фрезова. Това се извършва със специална строителна машина. Премахнатото покритие се нарича фрезован асфалт.

Този материал може да се използва за направата на нова асфалтова настилка. Също така фрезован асфалт намира приложение и в попълване на дупки и неравности по асфалтовата настилка.

Ако се интересувате повече от фрезован асфалт цена може да пуснете запитване към нашия екип от специалисти.

Кърти чисти извозва
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ПРОМО ОФЕРТИ
МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button