БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ГАЛЕРИЯ

ПРОЕКТИ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

Горди сме да ви представим част от нашите проекти, по които вложихме усърдна работа през годините. Приключването на всеки един проект ни носи изключително удовлетворение, а положителните реакции на нашите клиенти ни показват, че сме отговорили на техните очаквания.

Нашето портфолио от услуги включа всякакви ремонтни и довършителни дейности, които имат за цел да подобрят облика и комфорта във вашия дом или имот. Палитрата от услуги, които предлагаме показва, че не подценяваме нито една част от ремонта на дома.

Къртене

Тази услуга включва дейности по събаряне на сгради, къртене на бетон или каквато и да е друга настилка чрез използването на специализирани машини или инструменти. Услугата се извършва чрез демонтаж или цялостно разрушаване на стени, конструкции, подови настилки и части от сгради. Основната цел на тази дейност е подготовка за ремонт, разширяване и освежаване на пространството и промяна на обекта.

Чистене

След извършване на услугата по къртене винаги остават изключително строителни материали, които трябва да бъдат почистени и изхвърляне преди завършването на проекта. Нашият екип поема отговорността да изчисти мястото чрез извозване на строителните отпадъците, които остават след ремонтните дейности. Това е втория етап от комплексната услуга кърти-чисти-извозва, която е основната дейност на нашата фирма.

Извозване

Ние добре знаем, че извозването на строителни материали до бунищата предназначени за това е трудоемка задача. Поради тази причина сме включили тази услуга като част от основната ни дейност. След почистване на отпадъците те се натоварват на камиони и се изхвърлят на специално обозначени за това места.

Хамалски услуги

Ние предлагаме професионални транспортни и хамалски решения, с които бързо и лесно ще може да организирате преместването на вашите вещи от едно място до друго. Нашият екип от хамали в София предлага дейности като носене, пренасяне, разтоварване и подреждане на мебели и големи предмети. По този начин осигуряваме максимално удобство на нашите клиенти при преместването в ново жилище.

Асфалтиране

Тази услуга включва изграждане, ремонт или покритие на пътища, площади или пътни повърхности с асфалт. Нашият екип използва специализирани техники са полагане на асфалт в София, за да нанесат равномерно покритието, с което да осигурят израждането на гладка и здрава пътна настилка.

Довършителни ремонти

Това включва всички услуги, които се извършват с цел подобрение на интериора или екстериора на сградата. Дейностите, които най-често се извършват са поставяне на мазилка, боядисване, поставяне на подови настилки, инсталиране на облицовки и други финални щрихи, които придават завършен вид на помещенията.

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button