БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ

Добре дошли в портфолиото от довършителни услуги на Razbiva-Sofia.com, където ще ви запознаем с много от дейностите, които извършваме. Ние предоставяме професионални услуги, които имат за цел да бъдат последните стъпки от ремонта на вашия дом.

След всяка мащабна ремонтна дейност остават по-малки за довършване задачи, които да завършат цялостния облик на помещенията. Тези дейности са не по-малко важни от основния ремонт и имат изключително значение за завършения вид на вашия дом.

В това число се включват много и разнообразни услуги, които изискват професионални умения и знания. Нашия екип специализира в извършването на довършителни услуги и използва подходящи инструменти и техники, с които гарантира най-добрите резултати. 

Доверете се на професионализма на Razbiva-Sofia.com за довършването на всеки следващ етап от ремонта на вашия дом. Следва да разгледаме портфолиото от довършителни услуги, за които може да се обърнете към нас.

Полагане на фаянс и теракот

Полагането на фаянс и теракот е специализирана услуга, която включва професионално инсталиране на тези видове плочки върху различни повърхности като подове, стени или други области в интериора или екстериора на сгради.

Нашият екип използва специална техника и методи, с които гарантира дълготрайността на положения фаянс и теракот.

Полагане на плочки

Тази услуга наподобява полагането на фаянс, но при нея се използват различни видове плочки. Най-често тази довършителна дейност е нужна за ремонта на бани и кухни или други мокри помещения.

Полагането на плочки, което нашият екип извършва осигурява качествено и естетично завършен изглед чрез използване на специални техники и материали.

Зидария

Представяме ви друга специализирана услуга, за чието извършване е нужен професионален опит и компетенция. Тази дейност включва изграждане на стени, структури и строителни конструкции чрез поставяне и свързване на строителни блокове, тухли или други строителни материали. Това е ключов процес в строителството и ремонта на сгради.

Хидроизолация

Хидроизолацията е услуга, която се извършва с цел предпазване на строителните конструкции от проникването на вода или влага. Това е важно за да се предотвратят повреди и да се запази здравината и устойчивостта на сградата за възможно най-дълго време.

Тази довършителна услуга е много ключова за строителството при изграждането на сгради, басейни, покриви, тунели и други съоръжения.

Топлоизолация

Топлоизолацията е услуга, предназначена да намали загубата на топлина от сградите чрез прилагане на специални материали и техники. Тази услуга помага за поддържане на постоянна температура вътре в сградата, намалява разходите за отопление и подобрява енергийната ефективност на обектите.

Поставяне на ламинат

Нашият екип извършва и услуга по поставяне на ламинат в жилищни и офис сгради. Услугата се извършва чрез процес, който следва определени стъпки. Ние стриктно се водим по процеса по инсталиране и използваме подходящи уреди и инструменти, за да гарантираме дълготрайни резултати.

Още довършителни услуги, които предлагаме

Към изброените дейности екипът на Razbiva-Sofia.com специализира също и в още някои направления. Може да разчитате на нас, ако се нуждаете от професионалисти, които да ви предоставят следните услуги:

  • Ремонт на баня;
  • Полагане на замазка;
  • Полагане на гипс картон и окачени тавани;
  • Ремонт на покриви;
  • Боядисване и шпакловане;
  • Рязане на метални конструкции;
  • Демонтаж и монтаж;
  • Ремонт на входове;
  • Монтаж на дограми и врати.

Свържете се с нас, за да организираме довършителните дейности и във вашия дом.

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button