БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ

Над десет години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон.

Събаряме най-стабилните стени, режем най-здравата арматура, изнасяме и товарим най-големите камари. Перфектно качество в деликатни участъци, изискващи внимание и точност.

Ловкост и изобретателност в къртене на труднодостъпни места. Брутална сила спрямо железобетон и каменни зидове. Професионалния ни колектив е обучен. Работил е на всякакви обекти, от мазета до хангари. Качвал се е на високо, слизал е и на дълбоко. Машините за къртене са нашата страст.

Без страх дори пред най-опасните постройки, събаря и унищожава за две бройки. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони.

ДОКАЗАН ОПИТ

0 +
ГОДИНИ ОПИТ
0 +
ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТА
0 +
КВ. МЕТРА
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

МЕГА УСЛУГИ

Много от клиентите на Мега Услуги ЕООД са доволни от качеството на услугите, които получават. Те оценяват високата професионалност и умелата работа на екипа, както и бързината и точността на изпълнението на поръчките.

Компанията разполага с мощна техника и оборудване, което прави всяка работа бърза и лесна. Това позволява на клиентите да получат бързо решение на проблема си, като в същото време са сигурни, че работата ще бъде изпълнена качествено и професионално.

Ако търсите надеждна компания за къртене, почистване и извозване на отпадъци в София, Мега Услуги ЕООД е точният избор за вас. С висококачествените си услуги и най-ниските цени на пазара, те гарантират, че ще бъдете доволни от работата им.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ОТЗИВИ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button