БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

ЗА УСЛУГАТА

Строителните отпадъци остават след извършването на по-сериозни ремонтни дейности в жилища, офиси, къщи, административни и други сгради, а събирането им е досадна задача, която често остава неизпълнена.

Поради обема и спецификата на материалите, строителните отпадъци не могат да бъдат изхвърлени къде ли не. За тази цел си има определени изисквания, описани в специална наредба, където се посочва начините за управление на строителните отпадъци. Това е изключително важно за спазването на мерките във връзка опазване на околната среда.

Нашият екип е добра запознат с тези изисквания и следва препоръките и правилата за изхвърляне на строителни отпадъци. Това гарантира професионалното изпълнение на услугата, която може да намерите на razbiva-sofia.com.

Извозване на строителни отпадъци в София

Изхвърляне на строителни отпадъци в София

Ние предлагаме извозването на строителни отпадъци и материали до определени за изхвърлянето им места. Това е трудоемък процес, който е изключително важен при завършването на строителен обект. Отстраняването на отпадъците е последната стъпка преди една сграда или друг обект да започнат да се използват.

Правилното изхвърляне на строителните отпадъци има голямо значение за опазването на околната среда и водите в страната. Нашата фирма е добре запозната с изискванията на министерствата, които са отговорни за околната среда и строежа на сгради и съоръжения.

Услугата по изхвърляне на строителни отпадъци, които предлагаме включва осигуряване на специализиран контейнер за строителни отпадъци и събирането им в него. Следва извозването на контейнера до специално бунище, което е предназначено за изхвърлянето на строителни материали.

Нашата фирма разполага с професионален екип, който прецизно се справя в поставените задачи. Това гарантира правилното и бързото изпълнение на услугата.

Изхвърляне на строителни отпадъци с контейнери в София

Строителни отпадъци – къде трябва да бъдат извозени

Вместо да се чудите как и къде да изхвърлите отпадъците след строителен проект или ремонт, може да се свържете с нас, за да ви съдействаме. Ние сме запознати с специализираните сметища за строителни материали и предлагаме извозването на отпадъци до там.

При заявяване на услугата изхвърляне на строителни отпадъци София може да очаквате нашия екип да пристигне на адрес в града с контейнер за строителни отпадъци. Нашите служители за отрицателно време ще съберат ненужните материали и ще се заемат с тяхното извозване.

Транспортът на подобен вид отпадъци е трудоемък, затова се доверете на професионалисти в областта. Ние сме специалисти в всякакви услуги от типа кърти, чисти, извозва, които предоставяме на територията на София и околните населени места.

Специално за клиентите, които търсят комплексно решение за извозване на строителни отпадъци, ние предлагаме пакетни услуги за къртене и почистване на къщи след къртенето. Запознайте се с нашите цени и оферти по телефона или чрез попълването на контактна форма.

Кърти чисти извозва в София

При извършване на по-сериозни ремонтни дейности в жилища, офиси, къщи, административни и други сгради обикновено се образува достатъчно количество строителни отпадъци. Добре е да знаем, че поради тяхната специфика и обем, не се разрешава те да се изхвърлят навсякъде. Изискванията, касаещи изхвърлянето и управлението на тези отпадъци, както и опазването на околната среда вследствие на строително-ремонтна дейност са регламентирани и детайлно описани в специална наредба.
Ако имате нужда от извозване на строителни отпадъци, то най-добрият вариант за вас от гледна точка на спестяване на средства и време ще е да потърсите услугите на специализирана за целта фирма. Защо?

На първо място фирмата ще осигури специализиран контейнер, в който да събирате отпадъците от ремонтната дейност
В цената за цялата услуга в повечето случаи се калкулира и самото събиране на отпадъците в контейнера – работа, която въобще не е за подценяване. Разбира се накрая контейнерът ще бъде извозен до някое от специално предназначените за изхвърляне на строителни отпадъци депа. Освен всичко останало специализираната фирма ще осигури и професионално подготвени хора, които да извършат цялата работа.

Цените за извозване на строителни отпадъци не са високи, но със сигурност ще е много по-изгодно за вас ако предпочетете пакетна услуга „кърти, чисти, извозва“. В този случай специализираната фирма сама ще извърши всичко по отстраняването на излишните строителни елементи, след което ще почисти и ще извози строителните отпадъци.

Нашата фирма предлага чудесни пакети за всякакъв тип къртене – бетон, замазка, подови настилки, стени, тухла, комин, баня и каквото и да ви е нужно друго. След къртенето в пакета е включено и почистване на замърсеното място. Сортираме строителния отпадък в специални чували и/или контейнери, организираме сваляне на боклука от високи етажи и го товарим в нашите специални за дейността автомобили. След което извозваме строителните отпадъци и другия получен боклук на регламентираните сметища в област София. Всичко това го предлагаме на уникална цена, като в нея се включва дори заплащането на такса смет.

Ние предлагаме нашите услуги на конкурентни цени, които са възможни, благодарение на нашата мощна инфраструктура и дългогодишен опит в сферата на строителството и услугите за извозване на отпадъци. Ние знаем как да организираме работата си така, че да осигурим най-доброто качество на услугите си, при най-изгодните условия за нашите клиенти.

Специално за клиентите, които търсят комплексно решение за извозване на строителни отпадъци, ние предлагаме пакетни услуги за къртене и почистване след къртенето. Тези услуги включват извозването на строителните отпадъци, почистването на мястото и извозването на боклука на специалните сметища.
Ние осигуряваме нашите клиенти с множество опции за контейнери за извозване на строителни отпадъци, които са подходящи за всички типове проекти – от малкия ремонт в къщата до по-големите проекти на строителството. Също така, нашите услуги са на разположение за всички видове клиенти – от частни лица до големи строителни компании.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ПРОМО ОФЕРТИ

МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button