БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ИЗХВЪРЛЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ на СТАРИ МЕБЕЛИ

ЗА УСЛУГАТА

Време ли е да се отървете от старите мебели и да освободите място за нови? Предлагаме ви да се възползвате от нашата услуга по изхвърляне на стари мебели, с която ще си спестите много нерви и главоболия.

Ние предлагаме извозване на домакински уреди, шкафове, малки и големи мебели. Всичко, което вече не ви върши работа трябва да бъде изхвърлено, за да освободите място за нови мебели. Най-лесният начин да постигнете това е да ангажирате нашата фирма.

Няма нужда да трупате мебели и предмети, които знаете, че никога повече няма да използвате. Дори и да имате голямо жилище, мястото в него не е неограничено. Вместо да го запълвате със стари и захабени мебели, по-добре ги изхвърлете и освободете място за нови.

Екипът на Razbiva-Sofia.com е тук, за да ви освободи от ангажимента по изхвърлянето и извозването на стари мебели. Това е страхотна възможност да обновите интериора във вашия дом и да изпълните всички запланувани битови проекти.

Извозване на стари мебели в София на ниска цена

Изхвърляне на стари мебели София – какво предлагаме

Дейността на нашата фирма е съсредоточена в град София и околните населени места. Ние специализираме във много услуги, които имат за цел да ви помогнат в отстраняването на ненужни обекти и освежаването на вашите домове и имоти.

Изхвърлянето на стари мебели е нещо, което много хора отлагат, защото нямат време или нужните превозни средства. От друга страна, някои мебели са доста тежки и се налага да ангажирате приятели и роднини, които да ви помогнат с тяхното изхвърляне или преместване.

Вместо да търсите хора, които да ви помогнат се свържете с нас. Нашият екип предлага пълноценно и удобно решение за отстраняване на старите и ненужни мебели от вашия дом, офис или бизнес пространство. Ние разполагаме с професионални превозни средства за извозване на стари мебели до специално обозначени бунища.

Изхвърляне на стари мебели в София безплатно

Какво може да очаквате от нашите услуги

Ние имаме богат опит в сферата на освежителните услуги за дома. Това гарантира професионалното обслужване, което всеки клиент оценява високо. Ето какво още може да очаквате ако решите да работите с нас:

  • Гъвкав график

Стараем се винаги да се съобразяваме с графика на нашите клиенти. Може да ангажирате нашите екипи по извозване на стари мебели в удобно за вас време след предварителна уговорка.

  • Безопасно и ефективно изпълнение

Нашите опитни екипи са оборудвани с необходимите инструменти и средства за безопасно и ефективно изхвърляне на мебели.

  • Подготовка

Ние поемаме отговорност за подготовката и демонтажа на мебелите преди да преминем към тяхното извозване.

  • Екологична отговорност

При възможност винаги избираме опции за даряване или рециклиране на мебелите пред това да бъдат изхвърлени. Ако все пак това се наложи, ние ги изхвърляме на специално обозначени сметища според материала, от който са направени.

Свържете се с нас още днес чрез нашия сайт за къртене в София razbiva-sofia.com, за да организираме процеса по изхвърляне на стари мебели в най-скоро време.

Кърти чисти извозва в София
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button