МЕНЮ

УСЛУГИ

ИЗХВЪРЛЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ на СТАРИ МЕБЕЛИ

ЗА УСЛУГАТА

Време ли е да се отървете от старите мебели и да освободите място за нови? Предлагаме ви да се възползвате от нашата услуга по изхвърляне на стари мебели, с която ще си спестите много нерви и главоболия.

Ние предлагаме извозване на домакински уреди, шкафове, малки и големи мебели. Всичко, което вече не ви върши работа трябва да бъде изхвърлено, за да освободите място за нови мебели. Най-лесният начин да постигнете това е да ангажирате нашата фирма.

Няма нужда да трупате мебели и предмети, които знаете, че никога повече няма да използвате. Дори и да имате голямо жилище, мястото в него не е неограничено. Вместо да го запълвате със стари и захабени мебели, по-добре ги изхвърлете и освободете място за нови.

Екипът на Razbiva-Sofia.com е тук, за да ви освободи от ангажимента по изхвърлянето и извозването на стари мебели. Това е страхотна възможност да обновите интериора във вашия дом и да изпълните всички запланувани битови проекти.

Извозване на стари мебели в София на ниска цена

Изхвърляне на стари мебели София – какво предлагаме

Дейността на нашата фирма е съсредоточена в град София и околните населени места. Ние специализираме във много услуги, които имат за цел да ви помогнат в отстраняването на ненужни обекти и освежаването на вашите домове и имоти.

Изхвърлянето на стари мебели е нещо, което много хора отлагат, защото нямат време или нужните превозни средства. От друга страна, някои мебели са доста тежки и се налага да ангажирате приятели и роднини, които да ви помогнат с тяхното изхвърляне или преместване.

Вместо да търсите хора, които да ви помогнат се свържете с нас. Нашият екип предлага пълноценно и удобно решение за отстраняване на старите и ненужни мебели от вашия дом, офис или бизнес пространство. Ние разполагаме с професионални превозни средства за извозване на стари мебели до специално обозначени бунища.

Изхвърляне на стари мебели в София безплатно

Какво може да очаквате от нашите услуги

Ние имаме богат опит в сферата на освежителните услуги за дома. Това гарантира професионалното обслужване, което всеки клиент оценява високо. Ето какво още може да очаквате ако решите да работите с нас:

  • Гъвкав график

Стараем се винаги да се съобразяваме с графика на нашите клиенти. Може да ангажирате нашите екипи по извозване на стари мебели в удобно за вас време след предварителна уговорка.

  • Безопасно и ефективно изпълнение

Нашите опитни екипи са оборудвани с необходимите инструменти и средства за безопасно и ефективно изхвърляне на мебели.

  • Подготовка

Ние поемаме отговорност за подготовката и демонтажа на мебелите преди да преминем към тяхното извозване.

  • Екологична отговорност

При възможност винаги избираме опции за даряване или рециклиране на мебелите пред това да бъдат изхвърлени. Ако все пак това се наложи, ние ги изхвърляме на специално обозначени сметища според материала, от който са направени.

Свържете се с нас още днес чрез нашия сайт за къртене в София razbiva-sofia.com, за да организираме процеса по изхвърляне на стари мебели в най-скоро време.

Кърти чисти извозва в София

Как да се отървем от старите мебели – поръчайте изхвърлянето им!

Рециклиране на мебели

Идва ден, в който е време да се отървете от старите домакински уреди, шкафове и всякакви други мебели, които са си изслужили времето. Организиране на рециклирането сами е доста трудно, по-добре е да го поверите на специалисти.

Специалистите пристигат при първото повикване

Необходимостта от изхвърляне на стари мебели и домакински уреди може да възникне в различни случаи, но във всеки случай е по-добре да се свържете със специализирана фирма.

Първо, премахването на гардероб, легло и други ненужни неща е необходимо при закупуване на нови мебели, за да се освободи място за тях.

Второ, този въпрос може да възникне при преместване на ново място на пребиваване, защото обикновено хората решават да не вземат неща, които са изслужили времето си в новия апартамент – стари хладилници, гардероби и дивани.

Трето, изхвърлянето на хладилници и мебели може да се наложи, когато собствениците на апартамента решат да обновят интериора, да го направят по-просторен и светъл.

Процесът на изнасяне на стари мебели е сложен, защото трябва да се справяте с габаритни и много тежки предмети. Освен това, процесът на демонтаж и премахване изисква определени умения.

Например, ако изхвърлянето се извършва в апартамент, който наскоро е претърпял скъп ремонт, премахването на легло може да повреди скъпата декорация на стени, паркет и т.н., защото трябва да се действа много внимателно.

Но това не е всичко. Самостоятелното изхвърляне включва поръчка на специален товарен транспорт, физическа работа по изнасяне и товарене на вещи. Като цяло едва ли ще можете да спестите пари, така че най-разумният вариант е да се свържете със специализирана фирма, която бързо ще организира и извърши професионално изхвърляне на стари мебели.

Как работят професионалистите?

Когато се свържете с фирма за изхвърляне на стари мебели, ще обсъдите с мениджъра всички подробности, включително обхвата на работата и ще се договорите за часа на пристигане на хамалите. В уречения час при вас ще бъде изпратен екип от специалисти, които бързо ще извършат цялата работа.

Старите мебели и уреди се демонтират, при необходимост се опаковат в специална защитна материя, след което внимателно (без да се докосват стените и пода) се изнасят от апартамента, спускат се и се товарят в камион. Изхвърлянето на извънгабаритни предмети, по-специално изваждането на хладилник или диван, се извършва на специални сметища.

Хамалите ще свършат цялата работа бързо. Обръщайки се към специалисти, вие се освобождавате от необходимостта да извършвате тази тежка и прашна работа, като се добави и това, че цената на професионалните хамали е ниска.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ГАЛЕРИЯ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:

гр. София, ж.к. Люлин бл. 262

Контакти:

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button