БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА ЗАМАЗКА

ЗА УСЛУГАТА

Добре дошли в страницата на нашия сайт, където ще ви разкажем подробно за една от специализираните услуги, които предлагаме. Къртене на замазка е професионална процедура за разрушаване и отстраняване на износена замазка.

Този процес има голямо значение при реновации, реконструкции или саниране на сгради, при които е необходимо свалянето на стара мазилка. По този начин покритието се подготвя за освежаване.

Нашата бригада от специализирани експерти в свалянето на замазка има опит с работата с различни повърхности. Най-често работим с обекти, на които замазките са поставени върху бетон, тухли или панел. Ние имаме дългогодишен опит в премахването на мазилки, което гарантира безупречните резултати.

Услугата къртене на замазка включва и цялостно почистване и извозване на отпадъците след осъществяването на процеса и транспортирането им до специални бунища.

Къртене на замазка

Къртене на замазка – какво се включва с услугата

За да представим възможно най-изчерпателно тази услуга ние искаме да ви запознаем с няколко важни етапа при изпълнението ѝ. Нашият опит ни е дал достатъчно знания и умения в сферата на кърти чисти извозва услугите, за да можем днес да предоставим качествена услуга по къртене на замазки в София.

Ето какво може да очаквате след като решите да работите с нашата фирма. Представяме ви етапите, през които преминаваме всеки път при изпълнение на процеса по къртене на замазка.

Подготовка на специализирани инструменти и оборудване

Преди да преминем към къртенето ние отделяме нужното време, за да подготвим оборудването. За извършването на тази услуга се използва специализирани инструменти, сред които са идемолиционни чукове, резачки и др. подобни.

Обезопасяване на екипа и мястото

Безопасността е едно от най-важните неща за нас. Ние винаги следим за правилното обезопасяване на екипа, което включва използването на ръкавици, специално облекло и очила.

Ние отделяме време и за подготовката и обезопасяването на мястото. Стараем се да освободим радиуса от мебели или други неща, които могат да пострадат или да пречат при къртенето.

Къртене на замазка в София

Къртене на замазката

Замазката се изкъртва и разрушава със специалното оборудване, което използваме. Това отнеме различно време, в зависимост от размерите на мястото.

Изчистване и извозване на отпадъците

Къртенето на замазка е процес, който оставя много отпадъци след себе си. Ние ще се погрижим за тяхното почистване и извозване до определени за това сметища.

Подготовка за поставяне на ново покритие

Чрез къртенето на стара и износена замазка се осъществява подготовка на стената за поставянето на ново покритие.

Вече сте запознати с процеса, който следваме при извършване на услугата къртене на замазка. Време е да заявите безплатен оглед, за са успеем да организираме процедурата и във вашия дом.

Кърти чисти извозва в София
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ОТЗИВИ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button