БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА ЗАМАЗКА

ЗА УСЛУГАТА

Добре дошли в страницата на нашия сайт, където ще ви разкажем подробно за една от специализираните услуги, които предлагаме. Къртене на замазка е професионална процедура за разрушаване и отстраняване на износена замазка.

Този процес има голямо значение при реновации, реконструкции или саниране на сгради, при които е необходимо свалянето на стара мазилка. По този начин покритието се подготвя за освежаване.

Нашата бригада от специализирани експерти в свалянето на замазка има опит с работата с различни повърхности. Най-често работим с обекти, на които замазките са поставени върху бетон, тухли или панел. Ние имаме дългогодишен опит в премахването на мазилки, което гарантира безупречните резултати.

Услугата къртене на замазка включва и цялостно почистване и извозване на отпадъците след осъществяването на процеса и транспортирането им до специални бунища.

Къртене на замазка

Къртене на замазка – какво се включва с услугата

За да представим възможно най-изчерпателно тази услуга ние искаме да ви запознаем с няколко важни етапа при изпълнението ѝ. Нашият опит ни е дал достатъчно знания и умения в сферата на кърти чисти извозва услугите, за да можем днес да предоставим качествена услуга по къртене на замазки в София.

Ето какво може да очаквате след като решите да работите с нашата фирма. Представяме ви етапите, през които преминаваме всеки път при изпълнение на процеса по къртене на замазка.

Подготовка на специализирани инструменти и оборудване

Преди да преминем към къртенето ние отделяме нужното време, за да подготвим оборудването. За извършването на тази услуга се използва специализирани инструменти, сред които са идемолиционни чукове, резачки и др. подобни.

Обезопасяване на екипа и мястото

Безопасността е едно от най-важните неща за нас. Ние винаги следим за правилното обезопасяване на екипа, което включва използването на ръкавици, специално облекло и очила.

Ние отделяме време и за подготовката и обезопасяването на мястото. Стараем се да освободим радиуса от мебели или други неща, които могат да пострадат или да пречат при къртенето.

Къртене на замазка в София

Къртене на замазката

Замазката се изкъртва и разрушава със специалното оборудване, което използваме. Това отнеме различно време, в зависимост от размерите на мястото.

Изчистване и извозване на отпадъците

Къртенето на замазка е процес, който оставя много отпадъци след себе си. Ние ще се погрижим за тяхното почистване и извозване до определени за това сметища.

Подготовка за поставяне на ново покритие

Чрез къртенето на стара и износена замазка се осъществява подготовка на стената за поставянето на ново покритие.

Вече сте запознати с процеса, който следваме при извършване на услугата къртене на замазка. Време е да заявите безплатен оглед, за са успеем да организираме процедурата и във вашия дом.

Кърти чисти извозва в София

Мега Услуги ЕООД е професионална фирма, специализирана в предлагането на услуги за къртене на замазка от всякакъв вид стени. Ние разполагаме с квалифицирани бригади, които са обучени да се справят с изкъртване, пробиване или разрушаване на замазки от панел, тухла или бетон. Като допълнение, предлагаме и почистване на получените строителни отпадъци и тяхното извозване до специално бунище.

Ние разбираме, че ремонта на вашия дом може да бъде много труден и отнемащ време. Затова сме на разположение, за да ви помогнем да осъществите своите планове за ремонт, като предоставим качествено къртене на мазилка на стени във всякакъв мащаб. Нашите тарифи зависят от няколко фактора, включително площта на повърхността, която трябва да бъде изкъртена, и други специфични условия, свързани с ремонта. Ако желаете да се свържете с нас, можете да ни потърсите на телефон 0895 212 123 и ще ви предложим индивидуална оферта, която да отговаря на вашите нужди.

Нашите бригади разполагат с необходимите умения и опит, за да се справят с къртенето на всякакъв вид мазилки. Използваме висококачествени инструменти и оборудване, за да гарантираме безопасността на нашите работници и околната среда. Преди да започнем работата, оглеждаме обекта и изготвяме план за действие, за да избегнем непредвидени ситуации и да работим ефективно.

Не отлагайте бъдещите планове за дома си, само защото не можете да се справите със замазката. С помощта на Мега Услуги ЕООД всичко е много по-лесно и по-бързо. Изберете нашите бригади и ще получите и професионални консултации и индивидуални решения, като също така можете да се възползвате и от услугата ни за безплатен одит, който ще получите спрямо своите нужди.

Според естеството на работа, разполагаме с разнообразни инструменти за къртене, разбиване, рязане и пробиване. Имаме къртачни машини, бормашини, перфоратори, машини за сваляне на блажна боя, латекс и други бои. Имаме машини за рязане на бетон, асфалт и различни видове настилки. Имаме хидравлични къртачи за разбиване на цимент, бетон, тухли и камъни. Свържете се с нас още днес!

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ОТЗИВИ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button