БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА КУХНЯ

ЗА УСЛУГАТА

Ремонтът на кухнята е уморителна и тежка задача, която не предприемаме просто ей така. Веднъж щом се захванете с обновяване на кухнята трябва да довършите тази дейност без значение, колко усилия ще ви коства това.

Кухнята е най-важната стая в дома, която много често изпълнява и ролята на помещението, където се събирате заедно със семейството. Затова е много важно да направите тази стая уютно и приятно място, където да се насладите на семейни вечери.

Ако ви предстои ремонт на кухнята доверете се на нашите услуги. Ние предлагаме къртене на кухня, което ще ви спести много усилия и напрежение. Нашата бригада специализира в къртя, чисти, извозва услугите на територията на град София.

Ние предлагаме пълно портфолио от дейности в този сегмент, което включва къртене на помещения, конструкции и всякакви строителни материали и почистване и извозване на отпадъците след приключване на ремонта.

Тази пълна услуга спестява много време и усилия по къртенето на кухни, защото вместо вие да се занимавате с това, ние ви предоставяме професионална бригада, която работи с нужната техника. Така много бързо ние извършваме къртенето на кухня или други помещения в дома.

Къртене на кухни – какво да очаквате от услугата

Къртенето на кухни е изключително отговорна задача, затова трябва да сте сигурни, че ще бъде свършена от професионалисти. Нашата бригада има дългогодишен опит в къртенето на помещения и гарантира отговорното и прецизно отношение към тази задача.

Екипът на razbiva-sofia.com следва предварително подготвен план, за да осигури най-добрите резултати. Ето какво може да очаквате ако решите да се доверите на нашата бригада:

  • Професионално изпълнение

Нашият екип от експерти използва професионална техника и инструменти, с които гарантира качественото извършване на услугата.

  • Съответствие с правилата

Ние извършваме къртенето на кухни съгласно всички строителни кодекси и регулации.

  • Оценка на помещението и изготвяне на план

Преди началото на работата, очаквайте професионалният екип да извърши оценка на обхвата на проекта и да планира работата.

  • Подготовка на работната зона

Нашият екип има отговорността да подготви работната зона и защити околните области от повреди.

  • Разрушаване и къртене на кухнята

Процесът на разрушаване и къртене на стени, подове, тавани и други конструкции следва да бъде изпълнен професионално и внимателно чрез използване на специализирано оборудване.

  • Почистване и подготовка на помещението

Ние се заемаме и със задачата по почистване на помещението и подготовката за следващите стъпки от ремонта.

  • Извозване на отпадъците

Нашата бригада осъществява извозване на отпадъците до специализирани сметища.

Свържете се с нас на посочения телефон, за да обсъдим и вашия проект.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button