МЕНЮ

УСЛУГИ

КЪРТЕНЕ НА ПЛОЧКИ

ЗА УСЛУГАТА

Предстои ви основен ремонт на банята или кухнята? Смяната на плочките е една от най-важните стъпки за освежаване на тези помещения. Преди това обаче ви предстои не лесната задача по къртенето на старите плочки.

Не оставяйте това в ръцете на недостатъчно опитни хора. Доверете се на нашия екип от професионалисти в къртаческите услуги и бъдете сигурни, че ще получите най-качествените резултати.

Много е важно свалянето на стари плочки чрез къртене да бъде извършено професионално, за да може да сте сигурни, че целостта на стената ще бъде запазена и готова за поставянето на новите плочки.

Ние гарантираме точно този резултат и винаги се стараем да работим по безопасен и прецизен начин.

Къртене на плочки в София

Професионално къртене на плочки цена и процес

Услугата къртене на плочки предлага професионално отстраняване на стари плочки по стените или пода на мокри помещения в дома или кухнята. Преди да пристъпим към изпълнение на тази задача ние правим оценка на старите плочки като определяме площта, материалите използвани при залепването им и тяхната здравина.

Според начина на монтаж на плочките нашия екип определя и метода на къртене. Нашите професионалисти използват специализирани инструменти като перфоратори, бурилки, чукове и майсторски ножове, за да отстранява плочките от пода или стената.

Този процес изисква предишен опит и внимание. По този начин може да се избегнат инциденти или наличието на повреди по повърхността на пода или стената.

Къртене на плочки цени е много често запитване към нас. Ние предлагаме изключително достъпни цени, които са справедливи спрямо качеството на нашите услуги. Повече за тях може да научите в страницата „Цени“ в уебсайта на razbiva-sofia.com.

Нашият екип се ангажира също и с почистването на мястото и извозването на отпадъците след приключване на къртенето. Може да разчитате на нашите професионалисти, че ще оставят помещението абсолютно готово за поставяне на новите плочки.

Цени за къртене на плочки в София

Как да избегнете грешки при лепене на плочки

След къртенето на плочки следва замяната на старите с нови модели, които да придадат свеж вид на вашата кухня или баня. Ние се допитахме до няколко майстори на плочки относно възможни грешки при лепене на плочки и как да ги избегнем.

Процесът по лепене на нови плочки изисква внимание към детайлите и последователно следване на стъпките. Има няколко често допускани грешки, които ако следвате етапите на процеса по лепене няма да допуснете:

 • Неправилна подготовка на повърхността;
 • Неправилно смесване на лепилото;
 • Неправилно поставяне на плочките;
 • Недостатъчно време за изсъхване;
 • Неправилно изравняване.

Доверете се на нашия екип, който ще ви помогне да освежите банята или кухнята си с минимални усилия и средства.

Кърти чисти извозва в София

Професионалнo къртене на плочки и теракот в София
Не се оставяйте в ръцете на новаци! Потърсете опитни професионалисти! Обадете се още сега! – 0895 212 123

Какво трябва да знаете, ако ви предстои къртене на плочки?
Когато говорим за къртене на плочки в банята, известно е, че е далеч по-трудно е да свалите плочките по начин, който ще ви позволи да ги ползвате повторно.

Откъде да започнете с къртенето, по какъв начин да третирате плочките, как да подсигурите безопасността си? Всички тези въпроси са много, много важни.

Първо оценете качеството на монтажа
Продължителността и сложността на процеса на къртене на плочки е в пряка зависимост от качеството и метода на полагане на старото покритие. Ето защо, най-напред трябва да го оцените и да уточните какви инструменти са били използвани при монтажа. Ако плочката е закрепена с лепила, това е гаранция за по-малко трудности при изкъртването.

Ако не можете да се справите с оценката на качеството на монтажа на плочките, то може да се обърнете към нашите опитни специалисти, които освен че са експерти в къртенето на плочки, умеят също така добре да ги поставят.

Добре е също така да отбележим, че ако положите необходимите усилия, бихте могли да запазите целостта на всички елементи.

Ако плочката е била монтирана върху циментова замазка, трябва да се оправите с нея – не можете да продължите без подходящо оборудване и определени познания и умения. Общият процес на демонтаж ще коства много повече време, а възможностите за запазване целостта на плочките са минимални.

За да сте наясно колко здраво се е захванала плочката върху основата, бихте могли да опитате следното – да я почукате с гумен чук или дръжката на шпатула. Ако издава тъп звук, това е знак за наличието на празнини.

Процесът къртене на плочки със сигурност ще е придружен от силно запрашване в помещението, както и натрупвания от отпадъци. Затова на първо място е важно да се погрижим за безопасността и да сведем до минимум щетите, до които биха могли да доведат непредвидените ситуации. Повярвайте, колкото и да планирате всичко, непредвидени ситуации винаги изникват!

Все пак ви съветваме ако не сте професионалист да използвате услугите на Мега Услуги ЕООД и да оставите всички в ръцете на професионални къртачи с опит!
Ние разполагаме с къртачи, както и със всички необходими инструменти и познания за да премахнем вашите плочки здрави:

 • Два чука – един среден, а другият – по-тежък
 • Няколко шпатули – по-добре е да ги изберете с тясно острие
 • Строителен нож с комплект сменяеми остриета
 • Длето – основен инструмент
 • Отвертка, която е със специална дръжка, която е предназначена за удари
 • След работа, нашите експерти изчистват перфектно помещението и извозват всякакви боклуци след ремонта.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ОТЗИВИ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:

гр. София, ж.к. Люлин бл. 262

Контакти:

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button