БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА ПОД

ЗА УСЛУГАТА

Ако планирате основен ремонт на вашия дом, то със сигурност списъка със задачите включва къртенето на пода в някои от стаите. Ние най-добре знаем колко специфична е тази дейност, затова ви предлагаме да се доверите на нашите професионални услуги.

Бригадата на razbiva-sofia.com предлага извършването на дълъг списък услуги в сегмента на кърти чисти извозва и други ремонтни дейности. Къртенето на под е част от нашето портфолио с услуги, които имат за цел да премахнат стари и захабени конструкции и настилки от вашия дом, за да се освободи място за нови, модерни подови покрития.

Нашият екип от професионалисти гарантира прецизното и експресно изпълнение на поставените задачи и обещава постигане на очакваните резултати.

Задължителни стъпки при извършване на услугата къртене на под в София

Тази дейност е много специфична, защото за безопасното и прецизно къртене на подовата настилка се изисква използването на специализирана техника. Не всеки собственик на апартамент или къща има достъп до подходящи инструменти и машини, които да използва при къртенето на пода в дома си.

Затова ви съветваме да се доверите на професионалисти в сферата, които разполагат с нужната техника и знаят как да я използват, за да гарантират качествени резултати. Освен с техника, нашия екип разполага и с дългогодишен опит, който го е научил на задължителните стъпки при къртенето на под.

Първата от тях е оценка и подготовка на мястото. Нашата бригада трябва да се запознае с вида на пода и материалите, от които е изработен, за да вземе адекватно решение относно техника и инструментите, които са използва.

След като този етап приключи, професионалистите предприемат къртене на бетонов под, като задължително внимават да не повредят конструкцията на сградата. Работата на нашия екип не спира само до изкъртването на пода. Ние поемаме отговорност и за чистенето и извозването на отпадъците, за да осигурим на нашите клиенти чисто и подредено място.

Защо да изберете услугите на razbiva-sofia.com

Ние предлагаме професионални услуги по къртене на под, които могат да ви спестят много главоболи и излишни нерви при правенето на ремонт. Дейностите, които включват къртене или отстраняване на конструкции могат да крият опасност, особено ако не знаете тънкостите за тяхното извършване.

Вместо да предприемате необмислени действия ви съветваме да се доверите на нашите професионални услуги, които гарантират бързо и прецизно отстраняване на подове и конструкции с изкъртване.

Освен за къртенето, може да разчитате на нас и за изхвърлянето на боклука и превозването му до сметището след това.

Доверието на нашите клиенти е ценно за нас и ние даваме най-доброто, на което сме способни, за да го оправдаем. Резервирайте нашите услуги и сами ще се убедите в това.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button