БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА ПОД

ЗА УСЛУГАТА

Ако планирате основен ремонт на вашия дом, то със сигурност списъка със задачите включва къртенето на пода в някои от стаите. Ние най-добре знаем колко специфична е тази дейност, затова ви предлагаме да се доверите на нашите професионални услуги.

Бригадата на razbiva-sofia.com предлага извършването на дълъг списък услуги в сегмента на кърти, чисти, извозва и други ремонтни дейности. Къртенето на под е част от нашето портфолио с услуги, които имат за цел да премахнат стари и захабени конструкции и настилки от вашия дом, за да се освободи място за нови, модерни подови покрития.

Нашият екип от професионалисти гарантира прецизното и експресно изпълнение на поставените задачи и обещава постигане на очакваните резултати.

Задължителни стъпки при извършване на услугата къртене на под в София

Тази дейност е много специфична, защото за безопасното и прецизно къртене на подовата настилка се изисква използването на специализирана техника. Не всеки собственик на апартамент или къща има достъп до подходящи инструменти и машини, които да използва при къртенето на пода в дома си.

Затова ви съветваме да се доверите на професионалисти в сферата, които разполагат с нужната техника и знаят как да я използват, за да гарантират качествени резултати. Освен с техника, нашия екип разполага и с дългогодишен опит, който го е научил на задължителните стъпки при къртенето на под.

Първата от тях е оценка и подготовка на мястото. Нашата бригада трябва да се запознае с вида на пода и материалите, от които е изработен, за да вземе адекватно решение относно техника и инструментите, които са използва.

След като този етап приключи, професионалистите предприемат къртене на бетонов под, като задължително внимават да не повредят конструкцията на сградата. Работата на нашия екип не спира само до изкъртването на пода. Ние поемаме отговорност и за чистенето и извозването на отпадъците, за да осигурим на нашите клиенти чисто и подредено място.

Защо да изберете услугите на razbiva-sofia.com

Ние предлагаме професионални услуги по къртене на под, които могат да ви спестят много главоболи и излишни нерви при правенето на ремонт. Дейностите, които включват къртене или отстраняване на конструкции могат да крият опасност, особено ако не знаете тънкостите за тяхното извършване.

Вместо да предприемате необмислени действия ви съветваме да се доверите на нашите професионални услуги, които гарантират бързо и прецизно отстраняване на подове и конструкции с изкъртване.

Освен за къртенето, може да разчитате на нас и за изхвърлянето на боклука и превозването му до сметището след това.

Доверието на нашите клиенти е ценно за нас и ние даваме най-доброто, на което сме способни, за да го оправдаем. Резервирайте нашите услуги и сами ще се убедите в това.

Ако искате вашите ремонти да са наистина качествени доверете се на нас. Ние сме гаранция за качество, спазени срокове и изпипване на детайлите. Ние предлагаме къртене на под, мазилки, балкони, стени и всичко, което е за къртене, за да направите вашия дом такъв, какъвто вие искате. Къртенето на фаянс, който вече не ни харесва е много сложна работа. Трябват ни много техника, помощници и усилия. Затова нашето предложение е ние да поемем тази работа, а вие да се върнете в ремонтирания си дом спокойни и сигурни.

Ние предлагаме работници, които ще изкъртят, извозят и изчистят всичко след къртенето. Те ще извършат дейностите по ремонта във вашия дом или в офиса ви.

Къртене на подовите настилки:

1-Това може да крие риск за вашето здраве. Летящите отломки от къртене на под са много опасни.

2 – Всяка фирма, която иска да я уважават, и която кърти различни подови настилки би трябвало да има необходимата, както и модерна техника. Ние разполагаме с такава.

3 – Съвременните къртачни фирми, предлагат освен да къртят и да извозят събраните отпадъци след ремонта на вашия дом или офис. Ако решите да действате сами, само ще се сблъскате с проблемите и загубата на време да търсите подходящ транспорт или опаковъчен материал, или ловки работници, които наистина ще свършат работата, за която им се заплаща.

4 – Всяко семейство, което е решило да кърти старите си плочки, трябва наистина да се замисли за резултата, който ще се получи след това. По тази причина ние ви предлагаме тази комплексна услуга.

Това бяха и част от причините, заради които да ни изберете пред това, да се пробвате сами да си свършите работата. Можете да погледнете и други наши съвети, които са публикувани в сайта. Ние се стараем освен да ви свършим работа при ремонта, да сме ви полезни и за други неща, които ви притесняват. Стараем се нашите клиенти да са доволни.

Ние разбираме, че когато решите да къртите старите си настилки, трябва да помислите за резултата, който искате да получите след това. Затова ние предлагаме комплексни услуги, които включват не само къртенето на настилки, но и извозването на отпадъците след ремонта на вашия дом или офис.

Като клиент на Мега Услуги ЕООД, може да очаквате качествена работа, спазени срокове и изпипване на детайлите. Ние се стараем да ви бъдем полезни и за други неща, които ви притесняват и да ви предоставим съвети и подкрепа по всякакви въпроси свързани с ремонтирането на вашия дом.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ГАЛЕРИЯ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button