БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ

ЗА УСЛУГАТА

Нашият екип е специализиран в извършването на всякакви къртачески услуги. Ние сме фирма, която предлага професионални кърти, чисти, извоза услуги. Нашето портфолио включва голямо разнообразие от процедури, които обхващат и трите направления.

Следва да ви запознаем с една от най-често извършваните от нас услуги – къртенето на стени. Това е специализиран процес по разрушаване и отстраняване на стени или части от стени. За целта се използват професионално оборудване, инструменти и техники, с които нашият екип е много добре запознат.

Тази услуга е много полезна за осъществяването на битови ремонти и интериорни проекти. Къртенето на стени е част от услугите за реконструкция на сгради или жилищни пространства. Основно се тази процедура се осъществява с цел свързването на две стаи като се отстранява стената между тях.

Къртене на стени

Ако и вие имате идея за реновирането на вашето жилище и създаването на ново по-просторно пространство, то със сигурност може да се доверите на нашите професионални къртачески услуги.

Къртене на стена – защо е необходимо и как да го направим

Къртенето на стени е услуга, която може да има много голямо влияние върху разпределението и дизайна на едно помещение. Тази услуга осигурява безопасното и бързо свързване на две помещения с цел създаването на една по-голяма стая.

Много голяма част от нашите клиенти са хора, които са си закупили жилище, но не са задоволени от разпределението на стаите. Те се доверяват на нашия екип, който с помощта на специално оборудване и професионални умения успява за нула време да събори стена и да освободи повече пространство.

Това е една от най-често изпълняваните от нашата фирма кърти услуги, затова и ние следваме установен ред, който гарантира задоволителни резултати.

Къртене на стени в София

Като за начало преди да предприемем извършване на услугата ние отделяме време, за да подготвим специално оборудване и инструменти. Къртенето на стена се прави със специални инструменти като демолиционни чукове, резачки, бормашини и др.

Преди да се пристъпи към разрушаването на стената трябва да се определи каква част от нея ще се руши. Това трябва да бъде съгласувано със собственика на имота. Следва помещението да се освободи от наличието на мебели или всичко, което може да пострада при къртенето. Последната стъпка преди процеса е обезопасяване на екипа.

Времетраенето и наличието на отпадъци зависи от структурата и големината на стената. Всеки проект изисква различно време, което е съобразено със спецификите на стената и контракцията.

След като нашия екип приключи с къртенето, той поема инициативата по извозване на отпадъците. Така гарантираме, че след нашите услуги вие веднага ще може да осъществете заплануваният от вас интериорен или екстериорен проект.

Ние сме Razbivai-Sofia.com и предоставяме професионални услуги по къртене на стени. При запитвания относно цените се свържете с нас чрез телефонно обаждане.

Кърти чисти извозва в София

Нашите професионални къртачески бригади предлагат изгодно и качествено къртене на стени от всякакви повърхности. Обадете ни се при необходимост от изкъртване, пробиване или разрушаване на стена от панел, тухла или бетон – ще свършим работата за нула време, а резултатът ще е повече от задоволителен. Предлагаме като допълнение и почистване на получилите се строителни отпадъци и извозването им до специално бунище. Не забравяйте, че комплексната услуга излиза още по-изгодно!

Тарифата зависи предимно от площта на повърхността за къртене и други специфични фактори при ремонта. Обадете ни се на 0895 212 123, за обсъдим всичко и да ви предложим възможно най-изгодна и съобразена с предпочитанията ви индивидуална оферта.

Работниците в нашите бригади разполагат с всички необходими умения и опит, за да се справят с изкъртването и разрушаването на всяка стена. Знаем много добре какво може и какво не бива да се прави с различните видове стени, елиминираме всички рискове и работим с висока степен на сигурност и безопасност. В повечето случаи оглеждаме предварително обекта и изготвяме внимателен план за действие. Така къртенето на стени преминава възможно най-гладко с минимални непредвидени ситуации и трудности. Работим с мисъл за клиента и неговите собствени планове, така че ремонтът да му донесе точно това, което е желал.

Предлагаме всякакъв вид дейности, свързани с къртене на стени във всякакъв мащаб. Можем да ви помогнем да направите малки интериорни промени в дома си като изграждане на арка между стаите или пробиване на различни отвори. Добри сме и в по-мащабните ремонти, когато желаете изцяло да разрушите стена, за да свържете две помещения, да изкъртите стената на балкона, за да го слеете с кухнята, или да бутнете някаква конструкция в двора.

Не отлагайте бъдещите планове за дома си, само защото ви се струва твърде сложно да бутнете някоя стена или да я изкъртите по специфичен начин. С услугите ни всичко е много по-лесно и по-бързо. Изберете нашите бригади и ще получите и професионални консултации и съвети, свързани ремонта. Да започнем сега – намерете ни на 0895 212 123.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ГАЛЕРИЯ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button