БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА ТУХЛИ

ЗА УСЛУГАТА

Предлагаме ви професионално къртене на тухли, което се извършва от нашата специализирана бригада. Тази услуга е важна част от реставрирането на сграда и е задължителна при извършването на крупни ремонтни дейности. Точно поради тази причина къртенето на тухли трябва да бъде извършено от професионалисти, които са запознати с тънкостите на тази задача.

Екипът на razbiva-sofia.com се състои от специалисти в кърти, чисти извозва услугите, които имат дългогодишен опит и могат да боравят с професионална техника. Това гарантира прецизното и качественото изпълнение на поетите от екипа ангажименти.

Ние винаги подхождаме към нашите задачи с готовност да удовлетворим очакванията на клиентите, които ни гласуват безрезервното си доверие. С гордост и щастие можем да кажем, че винаги успяваме да ги зарадваме с предоставянето на очакваните от тях резултати.

Какво представлява услугата по къртене на тухли

Вероятно си представят прах, шум и суматоха, когато стане на въпрос за къртене на тухли във вашия дом. Не сте далеч от истината – това е процес, след който винаги остава много за чистене, а шумът е неприятен за повечето хора.

Точно поради тази причина ние искаме да ви спестим неудобството и да ви предложим да се доверите на нас за премахването на тухлените стени във вашия дом или друг имот.

Къртенето на тухли е услуга, която има за цел да премахне тухлени стени, стълбове или други конструкции, за да се освободи повече място или да се създаде по-голямо помещение след разрушаване на стената между стаите.

Ние извършваме тази услуга след предварително разработен план, който включва няколко ключови стъпки, които гарантират успеха на проекта. Първата от тях е адекватната оценка на мястото и стената, която ще се отстранява.

Нашият екип има отговорната задача да се запознае с конструкцията и нейните особености преда извършване на услугата. Те използват професионално оборудване, за да определят кой е най-ефективният и безопасен метод за отстраняване на тухлената конструкция.

След оценката и подготовката, специалистите пристъпват към демонтажа. Това може да включва използване на тежка техника и професионални инструменти, за да се разрушат тухлите и строителните материали за най-кратко време.

Нашият екип поема отговорност и за събирането и изхвърлянето на отпадъците, които остават след къртенето на тухлите. Това включва пренос на строителни материали до подходящите места за тяхното изхвърляне. Ние се стараем да спазваме препоръките за разделно изхвърляне на строителните отпадъци.

След като къртенето на тухли приключи, мястото се почиства и подготвя за следващите строителни или ремонтни дейности. С това приключват задълженията на нашия екип. Ние винаги след отворени за обратна връзка от нашите клиенти.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ОТЗИВИ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button