БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КЪРТЕНЕ НА ФАЯНС И ТЕРАКОТ

ЗА УСЛУГАТА

Време ли е за смяна на фаянса и теракота във вашия дом? Преди да предприемете тази освежаваща ремонтна дейност трябва да отстраните стария фаянс или теракот от пода и стените във вашата баня. Чудите се как да направите това с най-малко усилия?

Доверете се на нашите професионални услуги за къртене, чистене и извозване. Предлагаме ви специализирана услуга по къртене на фаянс и теракот, с която да ви помогнем да подновите интериора на банята или други мокри помещения във вашия дом.

Къртенето на какъвто и да е строителен материал или конструкция не е шега работа. Това е процес, който изисква прецизна подготовка, за да могат да се спазят всички съображения за сигурност. Нашият екип има дългогодишен опит в извършването на тези ремонти дейности и използва специализирана техника за къртене на фаянс и теракот.

Къртене на фаянс – какви са стъпките

Фаянсът е здрав и много издръжлив материал, затова не си мислите, че лесно може да се отървете от него. Разбира се, има и много по-лесен начин, а той е да се доверите на нашата бригада от професионалисти.

Нашите здрави момчета не използват само силата си, а се водят по добре обмислен план за действие. Преди да започнат с използването на чукове и друга професионална къртаческа техника, те правят внимателен оглед на обекта, за да могат да преценят какви методи и инструменти да използват.

Безопасността на бригадата е изключително важна за нас. Нашите професионалисти работят с изключително внимание и гарантират запазването на целостта на помещението. Ние извършваме къртене само на предварително съгласувани с клиента обекти.

Демонтажа на фаянса е забавна, но и много шумна дейност. За да не притесняваме клиентите и техните съседи ние се стараем да извършим процеса максимално бързо, което не е за сметка на качеството на работата на бригадата.

Защо се прави къртенето на теракот

Теракота е друг материал, който намира приложението си като настилка за бани и мокри помещения. Много често се налага неговото отстраняване, когато предприемате ремонт на подовата настилка в тези помещения.

Една от основните причини, поради която се ползва услугата къртене на теракот е с цел реновация. Процесът на къртене на стари плочки позволява на собствениците да реновират и обновят интериора на помещението.

Друга причина, поради която може да се нуждаете от услугите на нашата бригада е отстраняването на проблеми в банята. Някои повредени плочки могат да пропускат вода, която да повреди структурата на сградата. Тогава се налага къртене на теракота и замяната му с нова по-сигурна настилка.

Възползвайте се от нашите професионални услуги, които ще ви помогнат в освежаването на банята и други мокри помещения в дома.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ПРОМО ОФЕРТИ
МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button