БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМ И ОФИС

ЗА УСЛУГАТА

Преместването на дом или офис може да бъде непосилно предизвикателство, пред което трябва да се изправите. Освен, че изисква много време, тази дейност трябва да бъде добре организира, за да сте сигурни, че всички ваши мебели и ценни вещи ще пристигнат на новата локация в добро състояние.

Трудно е да преместите целия багаж, което притежавате на ново място, но с подходящата помощ, тази задача може да бъде много по-лесна и бърза отколкото очаквате.

Екипът на razbiva-sofia.com предлага хамалски услуги на територията на целия град София. Това е част от портфолиото ни с услуги, които имат за цел да осигурят професионална помощ във всяка битова дейност.

Специализираните хамалски услуги, които извършваме включват преместване на дома и преместване на офиса на друга локация. Тази дейност предлага комплексна помощ при всички етапи на местене на вещи, мебели, техника и всякакви предмети в нов апартамент или бизнес сграда.

Нашият екип се състои от опитни специалисти, които са заредени с много сила и търпения и са готови да вложат уменията си, за да ви осигурят качествено и бързо преместване.

Спестете време, пари и нерви с услугите на razbiva-sofia.com

Преместване на дома може да е изключително трудоемка задача за вас, която да ви причини много главоболия. Вместо да хабите нерви по организацията на извозването на вашите вещи до новия дом, се доверете на фирма за преместване.

Ние предлагаме бързи и качествени хамалски услуги, с които ще спестите много време и средства. Нашият екип поема изпълнението на всяка поставена задача с много отговорност и внимание. След като се свържете с нас ще обсъдим вашите изисквания, за да можем да ви предоставим най-добрата оферта за преместване София.

Какво може да очаквате от нашият екип

При заявка към нашите хамалски услуги може да очаквате абсолютно пълно извършване на преместването на всички ваши вещи, мебели и притежания от врата да врата. Нашият екип отговаря за организирането на транспорта, прибирането и обезопасяването на вещите и тяхната доставка до подадената от вас локация.

Предимствата, които тази услуга предлага включват:

  • Транспортиране на вещи и мебели с камиони;
  • Опаковане на мебели, техника, вещи във фолио и кашони;
  • Преместване с хамали: товарене и разтоварване;
  • Демонтаж, монтаж и подреждане по план на мебели и оборудване;
  • Преместване на дома;
  • Преместване на офис.

Ако се търсите услугите на фирми за преместване значи сте на правилното място. Ние гарантираме, че ще получите пълна услуга по преместване на дома или офиса, специализиран транспорт, внимателно опаковане и доставяне на вашите вещи и подредбата им по предварително зададена от вас схема.

За получаване на оферта се свържете с нашия екип на посочения номер.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button