БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

РЕМОНТНИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ

КЪРТИМ

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ЧИСТИМ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ИЗВОЗВАМЕ

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

НОСИМ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

АСФАЛТИРАМЕ

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

Добре дошли в сайта на нашата фирма Razbiva-sofia.com, където ще се запознаете подробно с ремонтните дейности и услуги, които предлагаме. Ние сме екип от професионалисти, които извършват качествени услуги от сферата на битовите и строителни ремонти.

Специализираме в кърти, чисти, извозва дейности, с които предлагаме широк спектър от услуги, които идват на помощ във всеки домашен и строителен проект.

Независимо дали сте домакинство, собственик на бизнес или управител на имот, нашите комплексни решения ще ви помогнат да създадете мечтаното пространство, което да отговаря на вашите очаквания и цели.

Широк спектър от ремонтни услуги

Един ремонт изисква изключително много познания и умения в строителните и ремонтни дейности. Доверете се на професионалисти с нужния опит, които гарантират качествено и прецизно осъществяване на всеки ваш проект.

Нашето портфолио от услуги включва следните дейности:

Къртене

Екипът ни използва висококачествена техника в къртенето на бетон, стени, мазилка, замазка, плочки, подове от различни материали.

Чистене

Може да разчитате на нас за почистването на къщи след извършената ремонта дейност. Ние се стараем да оставим обекта в най-добрия вид и отстраняваме всички отпадъци, които остават след ремонтната дейност.

Извозване

Нашият екип има отговорността да извози отпадъците до специализирани сметища. По този начин ние допринасяме за опазване на околната среда.

Хамалски услуги

Ако ви предстои преместване може да използвате помощта на нашите хамали. Те осигуряват безопасен превоз на вашите мебели и вещи до новата локация.

Асфалтиране

Използваме най-качествената техника, с която асфалтираме улици, пътища и дворове. По този начин допринасяме за създаване на качествена инфраструктура в страната.

Довършителни ремонти

Спестете време и усилия като разчитате на нас и за довършителни ремонтни дейности във вашия дом.

Строително ремонтни дейности в София

Нашата фирма предоставя цялостни ремонтни услуги, включително изготвяне на проекти, доставка на материали, изпълнение на ремонтните дейности, почистване и извозване на отпадъците. За нас е важно да осигурим подкрепата на нашите клиенти в този напрегнат момент.

Всички знаем колко много главоболия и напрежение може да ни причини започването на ремонт. Понякога на пръв поглед леко битово освежаване може да превърне дома ви в строителна площадка за безкрайно дълго време.

За да избегнете това се доверете на нашите услуги.

Ремонтни дейности – цени

Знаем, че бюджетът е важен фактор при ремонтните дейности. Поради тази причина се стараем да предоставяме конкурентни цени, които отразяват качеството на нашите услуги.

За нас е изключително важно да създадем доверие в нашите клиенти, затова предлагаме прозрачни цени на нашите услуги като изготвяме предварителна оферта според спецификите на проекта.

Свържете се с нас на посочения номер, за да обсъдим и вашите ремонтни идеи.

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button