БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЧИСТВАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ

ЗА УСЛУГАТА

Наследили сте стар имот, в който не е живяно отдавна и при влизане в него установявате пластове вещи, трупани с години? Или пък ваш близък има проблеми със събирането и складирането на стари и безполезни принадлежности, които дефункционализират апартамента му и затрудняват съществено поддържането на добра хигиена?

Във всеки един от тези, а и други подобни случаи, в които трябва да се разтреби в основи силно занемарено жилище, razbiva-sofia.com може да ви помогне с услугата професионално почистване на апартаменти в София. Свържете се с нас, за да се уговорим за оглед на място, въз основата на който да предприемем план за действие за ефективно почистване и хигиенизиране на пространството в няколко стъпки.

Услугата почистване на апартаменти в София – какво включва

Почистване на клошарски жилища е професионална услуга, изпълнявана от нашите екипи, които извършват всички необходими действия за основно разтребване и дезинфекциране на недобре поддържани жилищни пространства.

Много често се налага да се справяме със случаи, в които в малки помещения са трупани стотици потребни и непотребни вещи, строителни материали, хранителни продукти и всякакви материали и боклуци, събирани от улицата. Ето как процедираме при такъв казус.

На първо място освобождаваме помещенията от всички ненужни и неупотребими материали, включително стари мебели, които са в окаяно състояние и вече не могат да служат за първоначалното си предназначение. В зависимост от обема им ги деконструираме или товарим директно в подходящо транспортно средство. След събиране на всички отпадни материали, сами ги извозваме до указаните за това места.

След това преминаваме към почистване на прах, мръсотия, бърсане на повърхности и цялостна дезинфекция на помещенията. Често се налага да се справяме с мухъл, упорити петна и замърсявания, включително от биологичен отпадък.

Почистване на апартаменти – ниски цени

Както повечето ни услуги, така и при услугата основно почистване на апартамент цената зависи от множество фактори. Основно като критерии можем да посочим големината на имота и количеството и естеството на замърсяванията, както и необходимостта от справяне с големи отпадъци, които има нужда да бъдат извозени на съответните места.

На сайта ни е достъпен ценоразпис, в който сме отбелязали минималната цена, която обикновено таксуваме за услугата. Имайте предвид, че в момента може да тече промоционална кампания и цените да са по-ниски от обикновено.

Не се колебайте да предоставите стария имот за почистване в ръцете на нашите екипи, които ще положат необходимата грижа, за да освободят пространството от ненужните вещи и вредната мръсотия. Услугата ни е достъпна и цената ѝ е по-изгодна, в сравнение с конвенционалните за основно почистване на апартамент цени.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button