БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ И КЪЩИ

ЗА УСЛУГАТА

Разполагате с къща на село, която има нужда от цялостно почистване, както вътре, така и отвън? Или пък най-после сте закупили мечтаната вила на спокойно място в далечните покрайнини на близкия град, която има нужда от сериозна интервенция за възползване от пълния ѝ потенциал?

В тези и сходни ситуации razbiva-sofia.com предлага професионално съдействие за почистване на къщата в основи, осигурявайки необходимия човешки и технически ресурс за едно своевременно, удобно и ефективно справяне с позанемарения имот. Ние имаме пълния арсенал от работна ръка, умения и технически средства, който сме готови да вложим с пълна сила, за да може във вашите ръце да остане само приятната част с обновяване на жилището по ваш вкус и стил.

Фирма за почистване на домове в София – изберете качеството и бързината

Ако имате нужда от почистване на дома, който отдавна не е обитаван и съответно се нуждае от дълбока грижа за възстановяване на живота в него, ние сме насреща.

Не сме традиционна фирма за почистване в София, а се занимаваме главно с по-занемарени имоти, които имат стари мебели за изхвърляне, натрупани неупотребими материали и такива, които не могат вече да служат за своето предназначение. Почистваме домове и къщи, които са силно замърсени и затрупани с отпадъци и неизползваеми стари принадлежности.

В такива случаи е необходима голяма сила за разчистване на терена от едрите боклуци и крайно овехтели вещи, както и специализирани транспортни средства за натоварването и извозването на натрупаните купчини за изхвърляне. Затова е трудно човек сам да се справи със задачата, а намирането на подходящо място за изхвърляне добавя сложност към конфигурацията.

Нашите екипи обаче предлагат мощно съдействие именно в такива трудни за самостоятелно овладяване ситуации. Ние ще съберем, натоварим и изхвърлим цялата планина от боклуци вместо вас, без да е необходимо вие да се притеснявате за нищо.

При заявено такова желание, можем да почистим и двора и/или градината на имота. Предлагаме още рязане на дървета, изхвърляне на храсти и всякаква изсъхнала растителност и съдействие за цялостно разчистване на терена от всичко ненужно и старо за даване на един нов и свеж старт.

Нашата услуга е предназначена да спести средства, време и тонове усилия на клиента, осигурявайки му чисти площи, върху които той да може спокойно да развихри въображението си.

Професионално почистване на къщи от старото, ненужното и овехтялото

Отърваването от неизползваемите материали и вещи в и около дома е първата и основна стъпка в неговата реновация. Започнете ли от там, си гарантирате едно отлично безпрепятствено начало, върху което можете само да градите.

Затова изборът на професионална фирма за почистване на домове и къщи е съществен коз за започване на проекта по-скоро и по-успешно, а с razbiva-sofia.com – и по-изгодно.

Почистване в къщата или двора?

Почистването на двора през пролетта е най-оптималното време за генерално почистване. Дворът ви по това време трябва внимателно да се постави в ред след зимния сезон – трябва да освободите и изчистите пространството от неща, които стават ненужни с появата на топлина. Основното, което ще се изисква от вас, е да поверите работата на професионалистите, които ще извършат почистването, без да губите от вашето ценно време.

Какви инструменти са необходими?

За да почистите района в близост до частна къща, ще ви трябват инструменти за градината:

 • ръкавици без ръкави,
 • престилка,
 • гребло, лопата,
 • вила,
 • метла за морава,
 • стълба,
 • ножовка за дърво и метал,
 • градински ножици

Как работят професионалистите, която дейност е да почистят дворове и къщи?

План за почистване, който спестява време и усилия:

Събиране на боклука и извозване. Най-често почистването в двора и къщата започва със събирането на боклука. Основно дворовете са осияни със стари дъски, пожълтели листа, арматура и други ненужни строителни материали. Основното нещо е да не слушате вътрешното си „може да ви е полезно“, в противен случай почистването на двора ще се превърне в преместване на нещата от едно място на друго. Разбира се, можете да оставите нещо, но трябва да се съхранява на специално определено място.

Почистване на корени, трева и плевели. Ако живеете в район, където растителността расте бързо, тогава има три начина да се отървете от растителността: плевене на тревата на ръка, изкарване на корените, косене с тример или косачка. Не забравяйте, че в допълнение към събраната трева и корени, в почвата остават много семена, които дават постоянен растеж на плевелите.

Подрязване на дървета и храсти. Работниците от специализираната фирма първо ще прегледат всички дървета и ще премахнат изсъхналите. И ако искате да придадете на двора си уникален вид, може да пожелаете да се придаде на дървета и храсти „подкастряне“, която ще им придаде специална индивидуалност. Подходящи инструменти за това са градинските ножици и ножици.

Какви услуги могат да бъдат предоставени:

 • сезонна работа: почистване от сняг, лед, паднали листа;
 • сметосъбиране, извозването му до местата за изхвърляне;
 • озеленяване: косене и поливане на тревни площи, храсти, дървета, грижи за цветни лехи и алеи;

Защо трябва да се свържете със специализираща фирма:

 • Имат индивидуален подход, относно почистването на района около частната къща.
 • Разполагат с цялата необходима техника – косачки, градински инструменти. Не е нужно да харчите пари за тях.
 • Вие ще изберете времето, когато ви е удобно да възстановите реда в двора и къщата.
ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ОТЗИВИ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button