БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ

ЗА УСЛУГАТА

Имате мазе или таван, които са разхвърляни, позабравени и пълни с прах и безпорядък, които се нахвърлят върху вас всеки път, когато отворите вратата на помещението? Време е да отключите заровения потенциал на тези пространства с първокласната ни професионална услуга почистване на мазета и тавани, която ще ви спести много усилия и неудобство в справянето със задачата по разтребване и дезинфекция.

Razbiva-sofia.com предлага почистване на тавани и мазета от опитни професионалисти на добри цени, които със сигурност посрещат границите на достъпността и рентабилността. Запознайте се по-долу какво точно представлява услугата и какво се включва в нея.

Почистване на тавани и мазета от професионалисти – какво включва услугата

Няколко са стъпките, които поемаме, в зависимост от обекта и работата, която има да се свърши по него. Най-често необходимите действия за цялостно чистене на мазета и тавани обхващат:

  • Разтребване на вещите в помещението;
  • Събиране на едър отпадък и ненужни вещи и мебели;
  • Товарене на отпадъците в подходящо транспортно средство;
  • Извозване и изхвърляне на отпадъка на регламентирани места;
  • Третиране на влага, прах, мръсотия и петна;
  • Справяне с последствия от течове;
  • Премахване на следи от насекоми и гризачи;
  • Дезинфекция на повърхностите;

Към списъка може да се включат още дейности, когато конкретният обект го изисква. Нашите екипи са максимално гъвкави и са подготвени да се справят с предизвикателства от различно естество, така че за вас да не остане никаква работа, а само да се наслаждавате на перфектния резултат.

Защо да заложите на професионално почистване на мазета и тавани

Безпорядъкът в тези зони на дома може да доведе до сериозни последствия за обитаемите му части. Когато тези помещения не са добре поддържани, това може да доведе до просмукване на влага, мухъл и разпространение на патогени в жилищните части на дома, където семейството ви прекарва своето ежедневие.

Като изключим това, от чисто функционална гледна точка, неподдържането на тези придадени към имота части ви лишава от допълнително пространство, което може да бъде използвано ефективно. Чистия и спретнат таван дори може да се използва за жилищни цели, стига да има достатъчна височина. Добре поддържаното мазе може да се използва и като домашен фитнес. А екстра мястото за съхранение винаги е от голяма полза.

Това ще допринесе и за по-бързото и лесно ориентиране в помещенията, където ще намирате всичко много по-бързо и лесно.

Услугата е особено полезна след аварии в дома или скорошни нашествия на вредители. Подходяща е и за всяко домакинство, което иска да се радва на удобни, функционални и използваеми мазе и таван.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ПРОМО ОФЕРТИ
МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button