БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ

ЗА УСЛУГАТА

Имате мазе или таван, които са разхвърляни, позабравени и пълни с прах и безпорядък, които се нахвърлят върху вас всеки път, когато отворите вратата на помещението? Време е да отключите заровения потенциал на тези пространства с първокласната ни професионална услуга почистване на мазета и тавани, която ще ви спести много усилия и неудобство в справянето със задачата по разтребване и дезинфекция.

Razbiva-sofia.com предлага почистване на тавани и мазета от опитни професионалисти на добри цени, които със сигурност посрещат границите на достъпността и рентабилността. Запознайте се по-долу какво точно представлява услугата и какво се включва в нея.

Почистване на тавани и мазета от професионалисти – какво включва услугата

Няколко са стъпките, които поемаме, в зависимост от обекта и работата, която има да се свърши по него. Най-често необходимите действия за цялостно чистене на мазета и тавани обхващат:

 • Разтребване на вещите в помещението;
 • Събиране на едър отпадък и ненужни вещи и мебели;
 • Товарене на отпадъците в подходящо транспортно средство;
 • Извозване и изхвърляне на отпадъка на регламентирани места;
 • Третиране на влага, прах, мръсотия и петна;
 • Справяне с последствия от течове;
 • Премахване на следи от насекоми и гризачи;
 • Дезинфекция на повърхностите;

Към списъка може да се включат още дейности, когато конкретният обект го изисква. Нашите екипи са максимално гъвкави и са подготвени да се справят с предизвикателства от различно естество, така че за вас да не остане никаква работа, а само да се наслаждавате на перфектния резултат.

Защо да заложите на професионално почистване на мазета и тавани

Безпорядъкът в тези зони на дома може да доведе до сериозни последствия за обитаемите му части. Когато тези помещения не са добре поддържани, това може да доведе до просмукване на влага, мухъл и разпространение на патогени в жилищните части на дома, където семейството ви прекарва своето ежедневие.

Като изключим това, от чисто функционална гледна точка, неподдържането на тези придадени към имота части ви лишава от допълнително пространство, което може да бъде използвано ефективно. Чистия и спретнат таван дори може да се използва за жилищни цели, стига да има достатъчна височина. Добре поддържаното мазе може да се използва и като домашен фитнес. А екстра мястото за съхранение винаги е от голяма полза.

Това ще допринесе и за по-бързото и лесно ориентиране в помещенията, където ще намирате всичко много по-бързо и лесно.

Услугата е особено полезна след аварии в дома или скорошни нашествия на вредители. Подходяща е и за всяко домакинство, което иска да се радва на удобни, функционални и използваеми мазе и таван.

Таваните и мазетата са помещения, които често се натрупват с ненужни вещи. Основният проблем при тях е, поддръжката на тези помещения. Освен това в много от таванските помещения гнездят птици, които също са носители на различни патогенни микроорганизми.

Навременното почистване на мазета и тавани в жилищните сгради от отломки, прах и други замърсители ще препотвърди прекомерната влага, ще се избегне появата и развитието на вредни бактерии, гъбички и мухъл. В днешно време има фирми, които предлагат професионално почистване на мазета и тавани на жилищни сгради и то на конкурентни цени.

Почистването на мазета, както и почистването на тавани, започва със събиране и извозване на боклука, генериран от много време в тези помещения. В сутеренните повърхности на стените и подовете се почистват от мръсотия, а също така се отстраняват последствията от течове в канализационни и водопроводни тръби.

На таваните се извършва цялостно обезпрашаване на всички повърхности, отстраняване на отпадъчни продукти от птици (пера, изпражнения и др.). На последния етап от почистването на мазета и тавани се извършва цялостна дезинфекция на помещенията.

Професионалното почистване на мазета и тавани от лицензирани фирми има редица предимства:

 1. Професионален опит. Служителите на специализираните фирми имат богат опит в почистващите дейности на помещения с различни цели и мащаби. Благодарение на богатия опит и висок професионализъм, служителите бързо извършат висококачествено почистване на мазета и тавани от отломки и дори от най-упоритите замърсявания.
 2. Професионална техника. Фирмите, които се занимават с това използват само модерно почистващо оборудване в своята работа, а това позволява цялостно почистване на мазета и тавани от отломки и дори отлагания от фин прах.
 3. Използване на ефективна химия. Избират се качествени почистващи препарати, които позволяват бързо и безопасно да се отстранят дори й най-упоритите замърсявания от покритията.
 4. Цената. Фирмите, които предлагат професионално почистване на тавани и мазета предлагат конкурентни и достъпни цени. Цената на работата се изчислява индивидуално за всеки обект. В процеса на сключване на договор специалист от фирмата ще посети обекта и ще оцени сложността на работата. След това ще бъде изготвена оценка за изпълнението на работата по конкретен обект.

Отговорност и трудности

Тези дейности се класифицират като отговорни и трудни, поради което тяхното изпълнение трябва да бъде поверено на специалисти. Те ще се притекат на помощ при разрешаването на този проблем, като ефективно ще ви освободят от излишните неща, събирани с години в тези помещения и ще разчистят мръсотията.

Какво включва почистването на тавани и мазета:

 • отстраняване на ефлоресценция от повърхности;
 • събиране на боклук;
 • извършване на дезинфекция;
 • почистване от мръсотия;
 • унищожаване на насекоми и гризачи.
ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ПРОМО ОФЕРТИ

МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button