БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

АСФАЛТИРАНЕ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПЛОЩИ

ЗА УСЛУГАТА

Асфалтирането на малки и големи площи е специализирана услуга, предлагана с цел изграждане на устойчива и гладка асфалтова повърхност върху различни видове земяни или бетонни подложки. Тази дейност е част и от нашето портфолио с професионални услуги, които предлагаме на територията на град София.

Асфалтирането в София е практичен и лесен начин за създаване на трайно и издръжливо покритие, което има и естетически визуален аспект. Поради тези положителни страни, тази услуга се извършва както за частни, така и за комерсиални или обществени проекти и обекти.

Без значение дали търсите фирма, която да извърши асфалтиране на малки дворове, паркинги, или на по-големи площи като паркове и междублоково пространство може да се доверите на Razbiva-Sofia.com.

Ние сме екип от специалисти с голям опит в строителните и ремонти дейности. Нашата работа включва богато портфолио от услуги, които ще ви помогнат да извършите и най-смелите си проекти.

При осъществяването на нашата дейност използваме професионална и иновативна техника, за да можем да осигурим най-добрите резултати. За да ни се доверите безрезервно ще ви запознаем с някои от техниките, които използваме при асфалтиране на малки площи.

Качествени и професионални методи за полагане на асфалт

Разделението на методите, които се използват в асфалтирането се определят от технологията. Основно има две технологии: гореща и студена. Както се подразбира тези два метода се определят от температурата на използваната смес.

При горещата технология асфалтовата смес трябва да бъде нагрята до 120 градуса. Това е необходимо за постигането на висока степен на равномерност, с което се осигурява по-добра плътност и здравина на покритието.

При използването на гореща технология трябва да са спазени някои изисквания. Асфалтът се полага само при сухо време, а температурата на въздуха трябва да надвишава 5 градуса.

Тази техника има и някои недостатъци. Когато времето навън е горещо асфалта започва да се изпарява и да излъчва неприятна миризма.

Студената технология се прилага като се използва асфалт, които се доставя на мястото на работа в пакети. Не е необходимо материалът да се нагрява до определена температура. Този асфалт е направен от старо покритие, към което са добавени специални стърготини, които повишават техническите характеристики на материала.

Тази смес може да се използва дори при ниски температури. Единственото условие е да няма сняг или градушка.

Асфалтиране на малки площи цени

Ние предлагаме изключително достъпни цени на услугите от нашето портфолио. Всяка сума е съобразена с времето за работа, материалите и техниката, които използваме и труда на нашия екип.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашия проект и да ви предложим най-добрата оферта.

Кърти чисти извозва
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ОТЗИВИ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button