БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ЗИДАРИЯ

ЗА УСЛУГАТА

Зидарията е довършителна услуга, която влиза в извършването на ремонта на всяка една сграда. Това е процес, който обхваща изграждането на стени, структури и конструкции, чрез полагане и свързване на строителни блокове, тухли или други строителни материали.

Зидарията е дейност от изключително значение за строителството, защото изгражда стабилна основа, което подпомага издръжливостта и функционалността на сградата. За извършването на тази услуга са нужни професионални знания и умения.

Екипът на Razbiva-Sofia.com има дългогодишен опит в предоставянето на тази услуга. Ние притежаваме нужните квалификации, с които гарантираме професионалното и качествено извършване на тази услуга.

Нашата фирма разполага със специализирано оборудване, инструменти и техника, които се използват за зидарията на сгради от всякакъв тип.

Какви са стъпките в процеса по зидария на сгради

Зидарията е услуга, която се извършва със следването на определени стъпки. Като за начало е важно да се направи подготовка на зона. Тук се включват извършването на дейности по подравняване и изчистване на повърхността, където ще се изграждат стените или конструкциите.

Следващата стъпка включва монтажа на строителните елементи. Това могат да бъдат блокове, тухли или други материали, които се използват за поставянето на зидария.

Тези елементи се закрепят със специално зидарско лепило като по този начин се осигурява стабилност и здравина на конструкцията.

След приключването на тази стъпка се преминава към нивелиране и корекция на поставените елементи, с което се гарантира правилната височина и равнина на структурата.

Последният етап е попълване на фугите със замазка. По този начин се засилва структурата на зидарията и се осигурява допълнително покритие и защита на конструкцията.

Тухлена зидария извършена от екипа на Razbiva-Sofia.com

Нашият екип специализира в извършването на тухлена зидария. Това е услуга, която се използва  при монтажа на вътрешни и носещи стени. Ние специализираме в извършването на тухлена зидария с всякаква сложност и зидария от газосиликатни блокове.

Тухлата е най-популярният строителен материал и се използва навсякъде в строителството:

  • при изграждането на нови сгради;
  • ремонт и разширение на допълнителни части на сгради;
  • при различни възстановителни работи;
  • при изграждане на основи, външни стени и вътрешни прегради и др.

Поради многото си приложения не е изненадващо, че тухлената зидария е строителна услуга с голямо търсене.

Зидарите, които са част от екипа на нашата фирма извършват подготвителната работа, необходима при зидането, ръководейки се от принципите на качество и отговорен подход. По този начин гарантираме качественото и ефективно извършване на тази услуга.

Зидарията играе важна роля в строителството на много видове конструкции – от жилищни сгради до търговски и индустриални съоръжения. Тази довършителна услуга се използва както за нови проекти, така и за реновиране или ремонти на съществуващи сгради.

Основната цел на тази дейност е да осигури здравина, устойчивост и функционалност на конструкциите.

Свържете се с нашия екип, за да обсъдим вашия зидарски проект. Ние сме на разположение за извършване на довършителни ремонтни дейности на територията на град София.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ПРОМО ОФЕРТИ
МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button