БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

СТАРИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

ЗА УСЛУГАТА

Претрупан ли е домът ви със стари мебели и техника, които не използвате? Не е ли крайно време да се отървете от тях този път наистина? Ние много добре знаем, че това не е никак лека задача, затова и често се случва да я отлагате.

Предлагаме ви решение, което ще ви освободи от задължението по изхвърляне на старите мебели и техника. Това е една от услугите в нашето портфолио, която включва събирането и извозването на ненужни стари мебели, техники и домакинска посуда до специални бунища.

Това ще ви позволи да развихрите въображението си и вложите своите средства и време в нови интериорни проекти. Звучи вълнуващо нали? Преди това обаче трябва да се погрижите за мебелите и техниката, които вече не ви вършат работа, но продължават да заемат ценно място в дома ви.

Следва да ви запознаем детайлно с дейностите, които са пряко обвързани с услугата по изхвърляне на стари мебели и техника.

Извозване на стари електроуреди в София

Извозване на стари електроуреди

Това е процесът по премахване и транспортиране на ненужни или изхабени електроуреди от вашия дом, офис или търговски обект. Нашата фирма извършва точно тази дейност, за да ви помогне да се отървете от хладилници, перални машини, съдомиялни машини, микровълнови печки, телевизори, компютри и други електрически уреди, чийто експлоатационен живот отдавна е приключил.

Повечето от тези електроуреди са с големи размери и заемат много място за съхранение. Защо е нужно това, при положение, че знаете, че никога повече няма да ви влязат в употреба?

Изхвърляне на техника в София

Заявете нашата услуга и бъдете сигурни, че бързо и безпроблемно ще се сбогувате със старите си и неизползваеми електроуреди. Ето кои са стъпките, които следваме при извършване на услугата:

  • Консултация

Свържете се с нас, за да обсъдим какви и колко на брой са електроуредите, които искате да изхвърлите. Така ще можем да организираме най-добрият начин за транспортирането им.

  • Подготовка

Може да се наложи разглобяването или демонтажа на някои електроуреди. Това зависи от размера и спецификите им, което е важно за спазване на мерките за безопасност.

  • Извозване

Нашият екип има задача да осигури безопасното извозване на електроуредите до обозначените за изхвърлянето или рециклирането им места.

Ние гарантираме материалите, от които са направени електроуредите се обработват по екологичен начин с цел повторното използване на някои от техните части. Работим с отговорност към изискванията на държавата и се стараем да следваме всички регулации относно изхвърлянето и рециклирането на електроуреди.

Запознайте се с нашите цени за къртене, които ще намерите на razbiva-sofia.com и заявете оферта чрез нашата контактна форма или по телефон. Оставаме на разположение при възникнали въпроси.

Кърти чисти извозва в София
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button