БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

СТАРИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

ЗА УСЛУГАТА

Претрупан ли е домът ви със стари мебели и техника, които не използвате? Не е ли крайно време да се отървете от тях този път наистина? Ние много добре знаем, че това не е никак лека задача, затова и често се случва да я отлагате.

Предлагаме ви решение, което ще ви освободи от задължението по изхвърляне на старите мебели и техника. Това е една от услугите в нашето портфолио, която включва събирането и извозването на ненужни стари мебели, техники и домакинска посуда до специални бунища.

Това ще ви позволи да развихрите въображението си и вложите своите средства и време в нови интериорни проекти. Звучи вълнуващо нали? Преди това обаче трябва да се погрижите за мебелите и техниката, които вече не ви вършат работа, но продължават да заемат ценно място в дома ви.

Следва да ви запознаем детайлно с дейностите, които са пряко обвързани с услугата по изхвърляне на стари мебели и техника.

Извозване на стари електроуреди в София

Извозване на стари електроуреди

Това е процесът по премахване и транспортиране на ненужни или изхабени електроуреди от вашия дом, офис или търговски обект. Нашата фирма извършва точно тази дейност, за да ви помогне да се отървете от хладилници, перални машини, съдомиялни машини, микровълнови печки, телевизори, компютри и други електрически уреди, чийто експлоатационен живот отдавна е приключил.

Повечето от тези електроуреди са с големи размери и заемат много място за съхранение. Защо е нужно това, при положение, че знаете, че никога повече няма да ви влязат в употреба?

Изхвърляне на техника в София

Заявете нашата услуга и бъдете сигурни, че бързо и безпроблемно ще се сбогувате със старите си и неизползваеми електроуреди. Ето кои са стъпките, които следваме при извършване на услугата:

  • Консултация

Свържете се с нас, за да обсъдим какви и колко на брой са електроуредите, които искате да изхвърлите. Така ще можем да организираме най-добрият начин за транспортирането им.

  • Подготовка

Може да се наложи разглобяването или демонтажа на някои електроуреди. Това зависи от размера и спецификите им, което е важно за спазване на мерките за безопасност.

  • Извозване

Нашият екип има задача да осигури безопасното извозване на електроуредите до обозначените за изхвърлянето или рециклирането им места.

Ние гарантираме материалите, от които са направени електроуредите се обработват по екологичен начин с цел повторното използване на някои от техните части. Работим с отговорност към изискванията на държавата и се стараем да следваме всички регулации относно изхвърлянето и рециклирането на електроуреди.

Запознайте се с нашите цени за къртене, които ще намерите на razbiva-sofia.com и заявете оферта чрез нашата контактна форма или по телефон. Оставаме на разположение при възникнали въпроси.

Кърти чисти извозва в София

Време е да запретна ръкави и да изхвърля всички стари мебели и електроуреди от дома си! Казвали ли сте си го някога? Най-вероятно доста пътни. Проблемът е, че мотивацията и желанието да свършите тази работа у дома изчезват скорострелно, веднага щом погледнете за какво става въпроси. Изхвърлянето на старите непотребни електроуреди и мебели е изключително тежка и трудоемка задача, която изисква много време, пот и усилия. Повечето хора нямат възможност да се справят с тази работа и затова предпочитат просто да ги трупат някъде у дома. Това, обаче, създава редица неудобства, най-малкото от които е липсата на свободно пространство за наистина ценни вещи. Затова по-добре спрете да отлагате тази наистина неотложна задача. Не ви казваме да прекарате уикенда в мъкнене на фотьойли и печки, а просто да отделите няколко минути от деня си, за да ни се обадите. Опитните бригадири на Мега Услуги ще се отзоват веднага и ще почистят дома ви от абсолютно всички стари уреди и мебели, които го задръстват. Не се притеснявайте от обема и теглото на товара, който трябва да бъде изхвърлен. Нашите яки работници ще качат всичко на специалните ни камиони и ще го извозват до подходящо за целта място.

Ето накратко как протича цялата работа:

  • Обаждате ни се, за да заявите услугата по извозване и изхвърляне на стари мебели и електроуреди.
  • Определяме ден и час на посещение.
  • Идваме на адреса. Натоварваме абсолютно всички неща, които не желаете повече в дома си, включително стари бойлери, печки, хладилници, дивани, кресла, маси, дори и големи гардероби и легла.
  • Извозваме натоварените мебели и електроуреди със собствени превозни средства и ги изхвърляме в съответните пунктове.

Можете да се възползвате от услугите ни и при преместване в друго жилище или офис. Всичко това – само за няколко часа, без никакви усилия от ваша страна и срещу изключително разумна цена!

Важно е да отбележим, че изхвърлянето на старите мебели и електроуреди не е просто действие, което трябва да се свърши веднъж и да се забрави за него. Това е постоянен процес, който трябва да се извършва на редовни интервали, за да запазите дома си свеж и просторен. В този смисъл, ние предлагаме гъвкави решения за нашите клиенти, като можем да изпълняваме услугата по изхвърляне на стари мебели и електроуреди на редовни интервали, в зависимост от вашите нужди и желания.

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас и да ни кажете какво искате да изхвърлите. Ние ще се погрижим за останалото и ще се уверим, че всичко е извършено професионално и бързо. С нашата помощ, можете да се наслаждавате на чист и удобен дом, без да се тревожите за тежката и неприятна задача по изхвърлянето на старите мебели и електроуреди.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ГАЛЕРИЯ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button