БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПРЕМАХВАНЕ НА ХРАСТИ

ЗА УСЛУГАТА

Искате да направите пълна промяна в своята градина, започвайки на чисто своя озеленителен проект? Или пък някои от растенията в двора ви са изсъхнали, под влияние на климатични и болестотворни условия, които не са ги пощадили и за вас не остава нищо друго, освен да се лишите от тях? А може би градината ви се нуждае от повече пространство, което да засадите с новите любими плантации?

Нека ви помогнем да пристъпите към осъществяване на вашата визия като разчистите терена от старата избуяла растителност и отворите ново пространство за творене.

Razbiva-sofia.com предлага извозване на храсти, дървета, плевели и всякакви изсъхнали или ненужни поради други причини растения. Можем да бъдем вашият доверен помощник за разчистване на градината и отърваване от всяка плантация, която ще бъде извозена до подходящи за това места, гарантиращи екологичността на услугата.

Какво включва услугата извозване на храсти

Стараем се да бъдем максимално гъвкави за нашите клиенти и затова сме готови да предложим подхода, който е най-удобен за вас.

Затова, ако вашата нужда е такава, услугата може да включва само извозване на вече изтръгнатите от земята дръвчета, цветя и плевели. В случай пък, че имате нужда от повече съдействие, в нея може да се включи допълнителна помощ по самото премахване на тревите и храстите. Затова тук не се ангажираме с конкретни цени, тъй като те оправадно зависят от спецификата на търсеното съдействие от страна нашите специалисти.

Свържете се с нас за допълнително уточняване на нуждата и съответните действия, които можем да предприемем от наша страна, за да осигурим предпочитаните от вас лекота и удобство.

Премахване и извозване на храсти на достъпни цени

Чудите се как ще изхвърлите всичкия този растителен боклук, който сте успели да разчистите от своя дом или вила? Не се тревожете за „как“ и „къде“, а се обадете на razbiva-sofia.com и си спестете тревогите по екологичното разрешаване на проблема.

Растителният отпадък обикновено е доста обемист и неудобен за носене и пренасяне, изисква голямо товарно пространство и голямо внимание по време на товарене. Ние сме готови да се справим с неприятната и нелека задача вместо вас, което ще ви спести много усилия, дискомфорт и време.

Използвайте информацията за контакт още днес и се поинтересувайте какво можем да ви предложим като разрешение за премахване на храсти и извозване на натрупаната растителност на регламентирани места.

Желанието ни е да бъдем максимално полезни, вършейки качествена работа, която да улесни съществено клиента и да не му струва скъпо. Затова правим всичко възможно, за да гарантираме, че нашите цени са достъпни, конкурентни и носят пълна рентабилност на услугата.

Кърти чисти извозва

Фирма Мега Услуги ЕООД извършва комплекс от работи в грижа за трайни насаждения, както и премахване на дървета и храсти. Специалистите на фирмата – професионални лесовъди – имат богат опит в укрепването, обработката и кастренето на големи дървета, изкореняването на пънове, изсичането на плевели, гори и подраста.

След приключване на работата с дървесината остават клони, изрязани части и други остатъци. Това се случва дори след работа по рязане на храсти. Важно е да планирате допълнително почистване и изхвърляне на остатъците преди започване на работа. По-удобно е да направите това с нает транспорт и фирма, извършваща тази дейност.

Разпореждане за премахване на нарязани сухи клони от обекта е разумно, когато:

  • Бързо премахване на голям брой растения, които са засегнати от всяка болест. В този случай наемането на специални превозни средства ускорява темпото на работа и ви позволява бързо да премахнете източника на инфекция и да спрете разпространението на инфекцията.
  • Обемът на работа по почистване на режещи материали и клони е твърде голям. Наетата кола ви позволява да ускорите транспортирането на боклука до мястото на обработка и бързо да почистите територията от остатъци от дърводобив.
  • Не е възможно да се рециклира цялото количество отсечени дървета или да се използват като дърва за огрев или за други цели. Но те могат да бъдат продадени или изпратени за рециклиране.

Почистването на обекта от храсти включва:

  • Подготовка на дървесни отпадъци и събирането им на мястото на товарене. В някои случаи е необходима първична обработка на трупи и големи клони. Това опростява товаренето на боклука в транспорта и транспортирането до мястото за изхвърляне.
  • Избор на подходящо превозно средство за извозване на храстите до депо. Може да се извърши ръчно зареждане на клони, т.к. поради ограниченото пространство едрогабаритното оборудване не може да се придвижва близо до работната площадка. По правило се предоставят самосвали с обем на каросерията над 20 m3.
  • Товарене на дървесни отпадъци в специален транспорт. Може да се извърши с помощта на багер-товарач или ръчно.

Предимства, ако поръчате извозването на храсти с нас:

  • Извършват пълен набор от дейности по товарене, извозване и изхвърляне на храсти и дърводобивни материали.
  • Екологичност. Клоните и стволовете не се извозват на сметище, а в специални пунктове за рециклиране.
  • Разумна цена за услугата.

Заложете на професионалистите!

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ПРОМО ОФЕРТИ

МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button