БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

АНТИКВАР СОФИЯ

ЗА УСЛУГАТА

Ако имате запазени стари вещи от ваши роднини, не ги подценявайте – те може да имат висока стойност. Без да предполагате може да притежавате реликва, която да ви донесе допълнителен доход.

Ние специализираме в изкупуването на антики под всякаква форма – картини, бижута, монети, икони, мебели и всякакви предмети с историческа стойност. Специалистите на Razbiva-Sofia.com имат образование и опит в сферата на антиките и знаят как да оценят стойността на определен предмет.

Целта на антикварните услуги, които предлагаме е да запазим културното наследство, което някои хора дори не подозират, че притежават. Истината е, че тази дейност е много по-комплексна от колкото изглежда.

Ние се стараем да обогатяваме нашата колекция от антики и да ги предлагаме на хора, които проявяват интерес в тази област. Любопитни ли сте да разберете какво представляват антикварните услуги и как се извършват? Следва да ви разкрием няколко тайни от кухнята на тази дейност.

Как се прави оценка на антикварни предмети

Оценката на антикварни предмети е процес, който изисква експертно знание и опит в конкретната област. Например има специалисти, които се занимават с колекционирането на картини или монети и могат да преценят дали даден предмет, който спада в тези категории има стойност.

Когато антикварите правят оценка на даден предмет трябва да анализират неговите характеристики и ида идентифицират произхода му. Според наличните данни следва определянето на автентичност на предмета.

За тази цел се изследват доказателства, които гарантират, че предметът е истински и е произведен през определен период или от конкретен автор или майстор. Състоянието на антикварния предмет играе важна роля за неговата стойност. Трябва да се оценят наличните щети ако има такива, за да може да се определи реална цена на антиката.

Покупка и продажба на антики от Razbiva-Sofia.com

Ние изкупуваме широк спектър от предмети, които имат колекционерска стойност. За нас това не е просто работа, а призвание, в което влагаме сърцето и душата си. Ние ценим всеки един предмет, който попада в нашите ръце, защото се интересуваме от неговата история и произход.

Нашият екип предоставя сътрудничество при оценката и изкупуването на стари вещи и се старае да ви предложи най-адекватната цена за вашите антики.

Професионалистите гарантират поверителност на транзакциите на всеки продавач и купувач, по-специално, не се разкрива информацията, която е станала известна за собственика на конкретната старинна вещ, както и за историята на неговото придобиване.

Какви предмети изкупуваме най-често

Ако се чудите дали някои старинен предмет има колекционерска стойност винаги може да се свържете с нас и да получите експертна оценка. Ние изкупуваме разнообразни предмети, сред които най-често срещаните са:

  • стари антични мебели и предмети от интериора;
  • изделия от порцелан (включително европейски), стъкло, бронз, сребро и чугун;
  • картини, икони;
  • скулптури;
  • книги;
  • стари уреди;
  • часовници;
  • порцеланови сервизи;
  • ретро камери;
  • порцеланови фигурки.

Не подценявайте тези предмети, а разкрийте историята, която пазят с помощта на нашите експерти.

Ние осигуряваме индивидуално изготвени услуги за колекционери, включително помощ при разширяване на колекции, управление на колекционерски обекти и съвети за инвестиции в антиквари.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ОТЗИВИ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button