БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

КОСЕНЕ НА ТРЕВА

ЗА УСЛУГАТА

Неглижирането на грижата за парцела ви е довела до ситуация, която не можете да разрешите сами? Колкото и избуяли да са плевелите във вашия имот razbiva-sofia.com има експресно решение за всяко затруднение, което може с лекота да трансферирате към нашите спец екипи за косене на трева.

Без значение дали имате нужда от регулярна поддръжка на зелените площи, която в момента не можете да поемете или става въпрос за екстремна ситуация, изискваща косене на висока трева, в която само експерт може да се справи в срок, ние сме насреща. Свържете се с нас, за да получите конкретна оферта, на базата на терена, който следва да бъде обработен и специфичните машини за косене на трева, които следва да се използват за най-ефикасното му почистване.

Професионално косене на трева в София и околностите

Търсите експертно, бързо, качествено и достъпно косене на трева в София, което да върне контрола върху моравата във вашите ръце или започвате нов проект, който трябва да започне с безупречно разчистване на терена? Може да разчитате на нашите професионални услуги, които освен ефикасни и ефективни, са и доста изгодни и достъпни, с оглед средните цени на пазара в сегмента.

Говорейки за нашата услуга косене на трева цените са най-малкото, което трябва да ви притеснява, защото основният ни стремеж тук е да бъдем конкурентни и гъвкави, осигурявайки преимущества на потребителите, избрали да се доверят точно на нас.

Предлагаме професионално окосяване на трева в столицата и в близките околности. Обадете се, ако имате предвид конкретна локация, извън града, която ви интересува дали можем да обходим.

Какво се включва в услугата косене на трева

В тази услуга се включва обработка на зелени тревни площи, включително такива с избуяли плевели с професионална техника. За по-труднодостъпни и неравни зони използваме мощни моторни коси (тримери), които се справят и с упорито растящите дебели плевели, които не подлежат на премахване с обикновена косачка.

Зоните с висока трева и каменисти участъци също се обработват с помощта на професионални тримери, които гарантират най-висока ефективност в случая, но и най-добра безопасност. В зависимост от мащабите на площта, която следва да се окоси, може да бъде използвана и по-голяма техника за осигуряване на търсения бърз резултат.

Освен косене, предлагаме и събиране и извозване на окосената растителност, което спестява допълнително усилие и тревоги. Заложете на комплексните услуги на razbiva-sofia.com в областта на косене на трева цената на които ще ви помогне да спестите средства и да си спечелите страхотна рентабилност и достъпност.

Позвънете на телефона за консултация относно услугата.

Специализирани фирми предлагат висококачествено косене на трева. Косенето на плевелите се извършва в частни и търговски площи.

Основните предимства при косенето на трева:

 • ефективна защита на земята от пожар от сухи плевели;
 • поради редовното и навременно косене, разпространението на плевелите в цялата територия е значително намалено;
 • в гъстата растителност от плевели интензивно се развиват кърлежи, ухапванията им са опасни за човешкото здраве.

Чисто и безопасно косене на трева

Всеки проект се изпълнява самостоятелно. Персоналът се състои от опитни майстори, които разполагат със собствено модерно оборудване, както и всички необходими инструменти. Ефективността и качеството на работата се дължат на:

 • използвано професионално оборудване;
 • опит на специалистите.

Професионалистите работят отговорно. Работният процес се основава на:

 • доказана техника;
 • желанията и възможностите на клиента;
 • вземат се предвид и релефните характеристики на земята.

При поръчка на услугата „Косене на трева“ получавате бързо косене на тревата на вашия обект без загуба на време. Квалифицираните специалисти:

 • владеят отлично работата с инструмента;
 • преди да започнат работа, съставят подробен предварителен план за действие.

Освен че се коси тревата, те я събират и извозват. След приключване на работата, ще можете да се насладите на безупречна и чиста земя. Площ от 10 декара ще бъде почистена от плевели за около 2-3 часа, като се вземе предвид събирането и извозването на окосената трева.

В работата се използват следните инструменти:

 • самоходни косачки, оборудвани с въртящи се ножове, предназначени за отстраняване на гъсталаци;
 • мобилните ротационни косачки са подходящи за висока трева, растителност с дебели стебла и малък подраст на големи площи;
 • колесни косачки, предназначени за редовно косене на трева.

Какво определя общата цена на работата?

 • характеристики на растителността;
 • характеристики на релефа на парцела;
 • нивото на замърсяване на територията с боклук и така нататък.

Какво ще косим?

Невъзможно е да косите тревата без подходящите инструменти.

 • Мощните косачки (тримери) се справят с трудни зони. Високите гъсталаци от растителност не са проблем за този тип оборудване. Поради своята мобилност те са подходящи за косене както на диви растения, така и на добре поддържани градински площи.
 • Самоходните ротационни косачки с въртящи се ножове са подходящи за дебелостъблени растения, висока трева и малък подраст на големи площи.
 • Колесните косачки са незаменими за косене на трева с редовна грижа за тревата.

Ефективността от косенето се постига с най-новите инструменти, предлагани на пазара. В крайна сметка само професионалното оборудване е в състояние да създаде безупречен пейзаж.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ГАЛЕРИЯ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button