БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЛАГАНЕ И РЕДЕНЕ НА БОРДЮРИ

ЗА УСЛУГАТА

В нашето портфолио от услуги предлагаме полагане на различни видове пътни настилки, в това число асфалт, плочки и бордюри. Тази услуга е предпочитана от собственици на имот с цел да подобрят облика на пространството около къщата или парцела си.

Поставянето на бордюри може да изглежда лесно, но изисква професионална техника и умения. Поради тази причина ви препоръчваме да се доверите на специалисти в извършването на тази дейност. Razbiva-Sofia.com разполага с добре обучен екип, който е готов да осъществи качествено и бързо услугата по полагане и редене на бордюри.

По какъв процес се извършва услугата

Процесът по полагане на бордюри, който нашият екип следва започва с измерване и маркиране на областта, където трябва да бъдат инсталирани бетонните плочи. Следващата стъпка е изкопаване на канавката, в която следва бордюрите да бъдат поставени.

Подготовката на терена е важна за осигуряване на стабилност на бетоновите бордюри. Създаването на правилната основа ще гарантира устойчивостта на инсталацията за дълъг период от време.

След като областта е готова бордюрите се подреждат в нея по предварително зададена линия. Ние прецизно изпълняваме тази стъпка, за да сме сигурни, че подредбата на бордюрите ще е абсолютно точна.

Ако се наложи рязане или корекция на дължината на бордюрите, се използват специализирани инструменти. След поставянето на бетонните плочи пространството около тях се засипва с почва. По този начин се осигурява допълнителна стабилност, което помага за изместването на бордюрите.

Финалната стъпка включва изравнява на пространството около бордюрите и проверка за стабилността им, което се извършва прецизно от екипа, който е лидер в асфалтирането в София.

Полагане на бетонови бордюри цена

Много от клиентите ни се интересуват от редене на бетонови бордюри цена. Разбира се, ние предлагаме ценоразпис на всички наши услуги, но цените на повечето зависят от някои фактори.

В случая на услугата полагане на бетонови бордюри сумата за изпълнение на тази дейност зависи от обема на работа тоест количеството на бордюрите, които трябва да бъдат поставени.

Някои бетонни плочи се различават от други видове, което може да изисква допълнителна работа при поставянето им. Това също е фактор, който може да повлияе на цената.

Включването на допълнителни дейности към основната услуга също може да има ефект върху цената. В това число може да влизат подготовка на терен, почистване от трева, изравняване и други довършителни дейности.

Полагането на бордюри е важен ладшаф проект, който дава допълнителна стойност на имота и подобрява ектериорния дизайн. Извършването на тази дейност не само подчертава визията на външните пространства, но и предоставя функционалност и дефинира границите на различните зони в имота.

Ако ви предстои извършване на подобен проект може да се обърнете към екипа на Razbiva-Sofia.com на посочения телефонен номер.

Предлаганата от Мега Услуги ЕООД услуга за полагане на бордюри е една от най-важните и функционални услуги за подобряване на външното пространство. Бордюрите са необходими за отделяне на различни зони, като например пешеходни пътеки, цветни градини и паркинги. Те също така могат да предпазят от наводнения, като задържат водата в желаната област.

Нашата компания предлага професионални услуги за полагане на бордюри, които отговарят на високите стандарти за качество и безопасност. Нашите експерти използват най-съвременните технологии и материали за да гарантират перфектно изпълнение на работата.

В зависимост от изискванията на клиента, ние предлагаме различни видове бордюри, включително бетонови, каменни, гранитни и други. Подбираме най-подходящия материал в зависимост от функционалните и естетически изисквания на клиента.

Нашите услуги по полагане на бордюри включват:

  • Професионална консултация и избор на подходящия вид бордюр;
  • Подготовка на терена за полагане на бордюри, като включва изравняване и компактиране на почвата;
  • Подготовка на материалите за полагане на бордюри;
  • Полагане на бордюри, като включва замазка и компактиране на съединителите между бордюрите;
  • Контрол на качеството на работата;
  • Почистване на работната зона след завършване на проекта.

С нашите услуги по полагане на бордюри ще получите качествено и естетично решение, което ще допълни вашето външно пространство и ще увеличи функционалността му. Ние сме готови да работим върху проекти от всякакъв обхват и сложност, от малки дворове до големи обществени паркове. За допълнителна информация и поръчки, не се колебайте да се свържете с нас още сега!

ЦЕНИ И ОФЕРТИ

ГАЛЕРИЯ

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ДРУГИ УСЛУГИ

НАШИЯТ БЛОГ

Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Call Now Button