БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЛАГАНЕ И РЕДЕНЕ НА БОРДЮРИ

ЗА УСЛУГАТА

В нашето портфолио от услуги предлагаме полагане на различни видове пътни настилки, в това число асфалт, плочки и бордюри. Тази услуга е предпочитана от собственици на имот с цел да подобрят облика на пространството около къщата или парцела си.

Поставянето на бордюри може да изглежда лесно, но изисква професионална техника и умения. Поради тази причина ви препоръчваме да се доверите на специалисти в извършването на тази дейност. Razbiva-Sofia.com разполага с добре обучен екип, който е готов да осъществи качествено и бързо услугата по полагане и редене на бордюри.

По какъв процес се извършва услугата

Процесът по полагане на бордюри, който нашият екип следва започва с измерване и маркиране на областта, където трябва да бъдат инсталирани бетонните плочи. Следващата стъпка е изкопаване на канавката, в която следва бордюрите да бъдат поставени.

Подготовката на терена е важна за осигуряване на стабилност на бетоновите бордюри. Създаването на правилната основа ще гарантира устойчивостта на инсталацията за дълъг период от време.

След като областта е готова бордюрите се подреждат в нея по предварително зададена линия. Ние прецизно изпълняваме тази стъпка, за да сме сигурни, че подредбата на бордюрите ще е абсолютно точна.

Ако се наложи рязане или корекция на дължината на бордюрите, се използват специализирани инструменти. След поставянето на бетонните плочи пространството около тях се засипва с почва. По този начин се осигурява допълнителна стабилност, което помага за изместването на бордюрите.

Финалната стъпка включва изравнява на пространството около бордюрите и проверка за стабилността им, което се извършва прецизно от екипа, който е лидер в асфалтирането в София.

Полагане на бетонови бордюри цена

Много от клиентите ни се интересуват от редене на бетонови бордюри цена. Разбира се, ние предлагаме ценоразпис на всички наши услуги, но цените на повечето зависят от някои фактори.

В случая на услугата полагане на бетонови бордюри сумата за изпълнение на тази дейност зависи от обема на работа тоест количеството на бордюрите, които трябва да бъдат поставени.

Някои бетонни плочи се различават от други видове, което може да изисква допълнителна работа при поставянето им. Това също е фактор, който може да повлияе на цената.

Включването на допълнителни дейности към основната услуга също може да има ефект върху цената. В това число може да влизат подготовка на терен, почистване от трева, изравняване и други довършителни дейности.

Полагането на бордюри е важен ладшаф проект, който дава допълнителна стойност на имота и подобрява ектериорния дизайн. Извършването на тази дейност не само подчертава визията на външните пространства, но и предоставя функционалност и дефинира границите на различните зони в имота.

Ако ви предстои извършване на подобен проект може да се обърнете към екипа на Razbiva-Sofia.com на посочения телефонен номер.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ГАЛЕРИЯ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button