БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ОКАЧЕН ТАВАН И ГИПСОКАРТОН

ЗА УСЛУГАТА
Няма по-разпространен вид декорация на тавани в апартаменти и офиси от окачените тавани от гипсокартон. Може би всеки знае технологията за монтиране на такъв таван: решетъчна конструкция, изработена от профил, прост или сложен, е окачена (оттук и името) от основния таван и е обшит с гипсокартон. Такива тавани са толкова популярни, защото ви позволяват ефективно да решавате няколко проблема наведнъж.
  1. 1. Окаченият таван от гипсокартон е декоративен и ви позволява да коригирате външния вид на основния таван, а в нашите къщи това са много невзрачни бетонни плочи, понякога изместени и неравни.
  2. В затвореното пространство между основата и окачените тавани можете да скриете електрически кабели, вентилация и други инженерни комуникации.
  3. Окачените тавани от гипсокартон променят акустиката на помещението. Чрез добавяне на звукоизолиращи материали можете да постигнете намаляване на постоянния шум и резките звуци от съседите от горния етаж.
  4. Окаченият таван от гипсокартон е най-доброто решение за топлоизолация на тавана в апартаментите на горните етажи.
В специализирана фирма, занимаваща се с тази дейност можете да поръчате всякакъв вид таван от гипсокартон от плътен до всякакъв многоетажен или фигурен окачен таван.Масивен окачен таван от гипсокартон на едно нивоТова е най-простият и евтин тип окачен таван, който освен това се изгражда технологично доста бързо. Рамка, изработена от метален профил или дървени пръти, е прикрепена към основния таван, който е облицован с гипсокартон.В процеса на монтаж на тавана се монтира осветление. Довършителни работи по повърхността – грундиране, шпакловка и боядисване. Въпреки това, можете да залепите с тапет или да отрежете с декоративна мазилка.Окачени тавани от гипсокартон на много ниваТези тавани се монтират на същия принцип като таваните на едно ниво: рамката е изградена от метални профили на няколко нива, първото ниво е прикрепено към основния таван, а следващите нива върху рамката на предишното ниво, след това се монтират осветление и други необходими инженерни комуникации, които трябва да бъдат скрити в пространството между тавана и гипсокартона.Сложни многостепенни окачени тавани от гипсокартонТе са най-доброто решение за просторни помещения с височина на тавана най-малко 3 метра, тъй като всяко ниво „краде“ няколко сантиметра. Визуално нивата могат да разграничат отделни зони в стаята.Фирмите, предлагащи тези услуги ще ви предложат отлични решения за таван от гипсокартон.
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ПРОМО ОФЕРТИ
МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button