БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЛАГАНЕ НА ЗАМАЗКА

ЗА УСЛУГАТА

Предстои ли ви ремонт? Навярно се нуждаете от професионална помощ в полагането на замазка. Екипът на Razbiva-Sofia.com е тук, за да ви предложи специализираните си услуги при обновяване на жилището или офис.

Полагането на замазка е важен процес от ремонта на дома, тъй като по този начин се подготвя повърхността за боядисване или за поставяне на тапети. Процесът включва полагането на специална смес или материал, чиято цел е да изравни повърхността и да отстрани неравностите по нея.

Замазката може да се полага на вътрешни или външни стени в зависимост от спецификите на проекта. За изпълнението на всяка задача свързана с поставянето на замазка нашият екип използва професионална техника и методи.

Ние имаме дълъг опит в довършителните ремонти услуги и добре знаем как да предоставим най-добрите резултати, които да останат за дълго.

Какъв е процесът по полагане на замазка

Всяка ремонтна дейност следва определени стъпки, които гарантират прецизното и качествено изпълнение на задачите. Ние стриктно следваме етапите по полагането на замазката, за да предоставим най-добрата услуга.

Ето и кои са стъпките, които изпълняваме при извършването на полагане на мазилка:

  • Подготовка на повърхността

От изключително значение е преди нанасянето на замазката, повърхността да бъде добре подготвена. Това може да включва почистване на повърхността от прах, мръсотия и свалянето на стара замазка. Друга важна дейност е изравняването на неравностите по повърхността, което да гарантира абсолютно равен терен, където ще се поставя замазката.

  • Избор на замазка

Изборът на подходяща замазка е от съществено значение. Различните проекти изискват различни видове замазки. Някои от видовете замазки са предназначени за запълване на дупки и неравности. Други предоставят защита срещу влага или други фактори.

  • Нанасяне на замазката

След подготовката на повърхността се пристъпва към нанасянето на замазката. Ние знаем, че за тази цел трябва да се използват подходящи инструменти в зависимост от характера на замазката и повърхността, върху която се нанася.

  • Изравняване и финални щрихи

След като приключим с нанасянето на замазката следва да я изравним, за да се получи напълно гладка повърхност. Изчакваме замазката да изсъхне и да се втвърди като следваме инструкциите на производителя.

При нужда нанасяме финален завършек, който може да е боя, полиране или поставяне на тапети, като преди това трябва да сме шпакловали просфесионално.

Доверете се на професионализма на Razbiva-Sofia.com

Екипът на Razbiva-Sofia.com осигурява професионално полагане на замазката, за да може да бъде постигнат перфектен финален облик на повърхността. Преди да започнем работа по определен проект за нас е важно да направим оценка на повърхността, за да изберем подходящ тип замазка.

Нашите професионални майстори използват само висококачествени бои и материали за да гарантират трайността и красотата на вашите стени и фасади.

Ние също определяме сложността на проекта и продължителността на работата. От това зависи и цената на услугата. Свържете се с нас на посочения номер, за да организираме оглед на мястото, за което ви е нужна нашата услуга.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ПРОМО ОФЕРТИ
МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button