БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЛАГАНЕ И РЕДЕНЕ НА ПАВЕТА

ЗА УСЛУГАТА

Ако ви предстои поставянето на павета около ваш имот, то най-вероятно търсите екип от професионалисти, на когото да се доверите. Добрата новина е, че щом сте тук търсенето приключи. Екипът на Razbiva-Sofia.com предоставя извършването на професионалната услуга поставяне и редене на павета на територията на град София.

За нас е от изключително значение да предоставим висококачествена услуга, чийто резултат максимално да задоволи нашите клиенти. Поради тази причина използваме специализирана техника и следваме предавателно установен план, с което гарантираме прецизното изпълнение на услугата. Нека не забравяме, че ние сме лидерите в цените за асфлатиране в София.

Какви са стъпките в процеса по полагане и редене на павета

Паветата са плочи, които се изработват от различни материали като най-често това са бетон, камък, керамика или други здрави строителни материали. За поставянето на паветата е нужна специална подготовка на пространството, за да се гарантира издръжливостта и стабилността на повърхността.

Поради тази причина, първата стъпка в процеса по полагане на павета е подготовката на терена. Земята се подготвя предварително като понякога се поставя специална подложка. Подготовката на терена включва изчистване от боклуци, растителност или други вероятни неравности. Важно е да се направи необходимото изравняване, което да подсигури стабилността на основата.

Следващата стъпка е избора на павета. На пазара има богато видово разнообразие, което варира между стилове, цена и големина на паветата. Важно е да отбележим, че някои видове павета могат да изискват допълнителни стъпки в поставянето.

След избора следва поставяне на плочите в желаната форма върху подготвения терен. Нашият екип изключително старателно подрежда паветата като се стреми те да бъдат изравнени.

Друга основна стъпка за постигане на стабилност на паветата е запълването на фугите между тях. Пространството между паветата се запълва със смес между пясък и вода. По този начин се предотвратява движението на плочите и се гарантира тяхната сигурност, когато са изложени на натоварване или трафик.

Полагане на павета цени

Цената на услугата полагане на павета зависи от няколко фактора. След като вече ви запознахме с процеса по извършване на дейността може да си представите, че тя отнеме известно време. Продължителността на поставянето е един от основните критерии при определяне на цената. Това зависи и от големината на пространството, където ще се поставят паветата. Според размера се определя и количеството павета, които ще се поставят.

Ако се изисква допълнително работа, която не е включена в първоначалния процес може да се наложи заплащане на допълнителна сума. За да получите повече информация относно нашите услуги и цените, които предлагаме може да се свържете с екипа ни на посочения телефонен номер.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ОТЗИВИ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button