БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЛАГАНЕ НА ПЛОЧКИ

ЗА УСЛУГАТА

Полагането на плочки е една от най-често използваните услуги за облицовка на подове и стени. Това е и една от най-често заявяваните услуги от клиенти на нашата фирма. Плочките са подходящи за полагане в бани, кухни, тераси или други мокри помещения, защото най-доброто им качество е невъзможността да пропускат влага.

Полагането на плочки е подходящ начин да разнообразите визията на дадено помещение, да осигурите по-добра защита от влага или да създадете интериора, който желаете. Нашият екип извършва услугата чрез прилагането на специални техники и методи. Ние използваме специализирани инструменти, с което гарантираме прецизното изпълнение на работата и качествените резултати.

За нас е важно да представим всички стъпки, които следваме при изпълнението на тази услуга. По този начин показваме на клиентите ни, че обръщаме внимание на всяка една част от процеса.

Какви са етапите при полагането на плочки

Това е многопластов процес, който изисква нужното време за подготовка и определени стъпки, които са от значение за качественото извършване на услугата. Запознайте се с етапите, които стриктно следваме при полагането на плочки:

  • Подготовка на повърхността

Преди да започнем с полагането на плочките ние отделяме необходимото време, за да подготвим повърхността. От голямо значение е мястото, където ще поставяме плочките да бъде почистено и изравнено, за да се осигури най-добрата стабилност.

Ние се стараем да отстраним всички неравности по повърхността и да я почистим добре от прах или други замърсявания.

  • Избор на плочки

Ние се стараем да консултираме нашите клиенти в избора на подходящите плочки. Това включва избор на размер, форма, текстура и цвят на плочките, които отговарят на дизайна и функционалността на пространството.

Ние можем да ви насочим в избора на качествени плочки, които също така да издържат максимално дълго време.

  • Подготовка на лепилото

За полагането на плочките се използва специално замазка или лепило, което се смесва според инструкциите на производителя. Ние имаме опит в подготовката на лепилото или замазката, която се използва за поставяне на фаянсови и теракотени плочки. Разбира се, съобразяваме се със спецификите на повърхността и плочките.

  • Полагане на плочките

След като замазката или лепилото бъдат нанесени на подготвената повърхност, плочките се поставят внимателно върху него. Ние се стараем много в подредбата на плочките, за да удовлетворим очакванията на вашите клиенти.

Понякога се налага плочките да бъдат изрязани, за да паснат по контура на пространството. Може да се наложи корекция и поради нуждата формата да пасне на определен дизайн, който клиента иска.

  • Фугиране

Това е една от най-важните стъпки в поставянето на плочки. Този етап включва нанасянето на специален материал между плочките, който да запълни интервалите и да подсигури повърхността от навлизането на вода.

Свържете се с екипа на Razbiva-Sofia.com

Нашите специалисти имат голям опит в областта на полагането на плочки и знаят как да постигнат перфектни резултати. Ние предлагаме безплатна оценка и консултация на място. По този начин ще успеем да преценим кой е най-добрият метод, който да ви предоставим според спецификите на вашия проект.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button