БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПЪТНА ПОМОЩ

ЗА УСЛУГАТА

Никой не е застрахован от аварии на пътя. При възникването на такива ситуации е важно да може да разчитате на адекватна подкрепа. Razbiva-Sofia.com предлага професионални услуги за автомобили в нужда.

Нашите професионални механици и техници са на разположение 24/7, за да помогнат в случай на авария, пана или друго спешно събитие на пътя. Доверете се на услугата Пътна помощ, която нашия екип предоставя.

Ние разполагаме с нужната техника, инструменти и превозни средства, с които да ви осигурим адекватна помощ при възникнала авария или ПТП, след което вашият автомобил не може да се движи.

Много добре знаем, че тези моменти може да са стресиращи за повечето хора. С нашите услуги ще получите сигурност и подкрепа от опитни професионалисти. Razbiva-Sofia.com предоставя бързо и ефективно решение за възникнали на пътя проблеми.

Пътна помощ – какви услуги предлагаме

Дейностите, които се включват в услугите при предоставяне на пътна помощ са много. Те зависят от конкретната ситуация и повредата на автомобила. Най-често нашият екип изпълнява следните услуги:

  • Техническа помощ и ремонт на автомобила на място

Може да се обърнете към нашия екип ако по време на пътуването е възникнала авария на автомобила, която може да бъде отстранена. Това включва смяна на гуми, запалване на автомобила със стартер, предоставяне на гориво и други малки ремонти.

Подобни услуги са подкрепа при непланувани аварии, които могат да бъдат бързо отстранени с професионална помощ.

  • Превоз на автомобила

Някои повреди не могат да бъдат отстранени на място. Ако колата е претърпяла ПТП е възможно да не може да се движи самостоятелно. За такива случаи отново може да се обърнете към нас, за да ви предоставим услугата по превоз на вашето превозно средство до най-близкия сервиз или желано от вас място.

  • Смяна на спукана гума

Това е често срещана ситуация. За разрешаването на този проблем отново може да се обърнете към нас. Ние ще ви предоставим нужната резервна гума и ще ви помогнем със смяната ѝ.

  • Запалване на автомобил с изтощена батерия

Във всеки момент, в който се нуждаете от помощ да запалите автомобил с изтощен акумулатор може да се обърнете към нас. Ние ви гарантираме, че ще се отзовем на вашето обаждане в най-скоро време с нужните инструменти за запалването на колата под ръка.

  • Изваждане на ключове, оставени в заключени автомобили

Освен помощ при аварии и ПТП, ние може да ви съдействаме и при случаи на забравени ключове в заключени автомобили. Да, това също е възможно да се случи на всеки. Не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от тази услуга.

Доверете се на пътна помощ от Razbiva-Sofia.com

Нашите механици и техници имат голям опит в областта на пътната помощ и са готови да помогнат във всяка ситуация на пътя. За нас е важно клиентите ни да се чувстват спокойни и сигурни на пътя. Затова предлагаме качествени услуги на достъпни цени 24 часа/7 дни в седмицата.

Свържете се с нас във всеки един момент при нужда. Ние гарантираме, че ще ви предоставим качествена и бърза подкрепа.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ПРОМО ОФЕРТИ
МЕГА ОФЕРТИ
ГРАБНИ ОФЕРТА ДО - 50%
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button