БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

РЕМОНТ НА ВХОДОВЕ

ЗА УСЛУГАТА
Входът на жилищната ви сграда е визитната картичка, която първо срещат посетителите. Затова е важно да бъде в добро състояние и да изглежда добре поддържан. Но входът може да бъде подложен на всякакви увреждания и повреди, които могат да го направят неприятен и неприветлив.За да се поддържа входът в добро състояние, е необходимо да се извършва редовен ремонт и поддръжка. Фирмата Мега Услуги ЕООД предлага услуга за ремонт на входове на жилищни сгради.Каква е нашата услуга за ремонт на входове?Ние предлагаме широк спектър от ремонтни услуги за входове, включително:
  • Ремонт на входната врата – смяна на касата, ремонт или смяна на панелите, дръжките и панти;
  • Ремонт на стълбищното осветление – смяна на крушки и фасунги, ремонт на електрическата инсталация;
  • Ремонт на стените – мазилка, боядисване, поправка на неравности и пукнатини;
  • Ремонт на пода – замяна на плочки, шлайфане и полагане на ново покритие;
  • Ремонт на парапети и прозорци – почистване, боядисване, замяна на сглобките;
  • Ремонт на улеите за боклук – почистване, дезинфекция и обезмасляване;
  • Ремонт на интерком системите.
Нашите експерти ще извършат професионална оценка на състоянието на входа и ще предложат най-доброто решение за вас. Ремонтите се извършват с висококачествени материали и инструменти, за да гарантираме най-добрия резултат.Как да поръчате нашата услуга за ремонт на входове?Ако имате нужда от ремонт на входа на жилищната ви сграда, свържете се с нас. Нашите специалисти ще извършат безплатен одит и ще ви предложат индивидуална цена спрямо вашите нужди. Свържете се с нас още сега!
Кърти чисти извозва
ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button