БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД

ПОЧИСТВАНЕ НА ГАРАЖИ

ЗА УСЛУГАТА

Гаражът ви се нуждае от преобразяване? Ние сме насреща, за да трансформираме неподредения и мръсен гараж в чисто, спретнато и добре организирано пространство с перфектна функционалност.

Това е най-често пренебрегваното място в дома (или извън него) за много домакинства. Приема облика на помещение за съхранение на оборудване за двора, инструменти за колата, спортни принадлежности, строително оборудване, зимнина и всичко друго, което си няма своето място. Неподредеността допринася за наслагване на мръсотия и забравяне на материали, които вече не могат да бъдат използвани и съответно трябва да бъдат изхвърлени.

Razbiva-sofia.com има готовност да посрещне тази нужда и да ви помогне да се отървете от всичко ненужно, събирано с години в гаража и след това в почистването на пространството от пода до тавана и във всеки детайл по пътя.

Професионално почистване на гаражи – какво можем да ви предложим

Услугата почистване на гаражи може да включва разтребване на стар и претрупан гараж, сортиране на отпадък от употребими вещи, помитане и забърсване на прах, измиване на пода, вратите, прозорците и дограмата. При необходимост, може да се извърши и третиране на мухъл, както и на упорити петна от масло и други характерни за гаража течности. Ако в гаража има мебели и стелажи, почистването може да включи и тяхното разчистване и освежаване.

Нито едно кътче или пролука няма да бъдат пропуснати от зоркото око на нашите опитни специалисти, които ще осигурят освежаване на цялото пространство и в детайл.

Съдържанието на услугата не е строго определено за всеки случай, тъй като желаем да си запазим достатъчно гъвкавост, за да посрещнем нужди от различен характер. Подготвени сме да се справим с голямо количество отпадъци и да третираме мръсотия и петна от всякакъв характер.

Екипите ни могат да се справят с малки, средни и големи частни и комерсиални гаражи, благодарение на използваната професионална техника, с която разполагаме. Предлагаме и професионално почистване на подземни гаражи, при които спецификата на работа е по-особена и изисква повече опит и грижа в изпълнението.

Работим с високоефективни препарати, пособия и методи, които гарантират безопасността на повърхностите и гибелта на петната, мръсотията и патогените.

Превърнете гаража си отново в полезно пространство

Когато освободите гаража си от ненужните вещи и се погрижите за неговото професионално почистване, вие ще си спечелите отново едно функционално пространство, което може да се използва спокойно и с лекота. Отвореното ново място и приветливостта на помещението ще превърнат гаража от складова площ в спретнатото местенце за вашето возило.

Изберете качествените услуги на razbiva-sofia.com, а ние ще се съобразим с вашите нужди и границите на бюджета, който сте си определили. Обадете се още сега, за да изпратим екип за професионално почистване на гаражи, който да се заеме с преобразяването на вашия гараж.

ЦЕНИ И ОФЕРТИ
ОТЗИВИ
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
ДРУГИ УСЛУГИ
НАШИЯТ БЛОГ
Цена на асфалта

Кои са факторите, от които зависи цената на асфалта Асфалтът е много разпространен строителен материал, който се използва широко в...

Течен асфалт

Течен асфалт: приложение и сфери на използване Може би сте срещали строителния материал течен асфалт с наименованието асфалтов битум. Това...

Razbiva-Sofia.com разполага с години опит в къртене, чистене и извозване. Справяме се с всякакви предизвикателства, не спираме и пред най-твърдия бетон. Бързи и ефективни, пробиваме и разбиваме стени и колони, с лекота управлява багери и камиони. Свържете се с нас още днес!

Адрес:
гр. София, ж.к. Люлин бл. 262
Контакти:
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
Call Now Button